Ma olen samas olukorras, kuid mitte sellepärast, et nad ei ole tõhusad, mul on teist tüüpi unehäire. Ma olen opioidsõltuvuses, ja isegi mitte tugevad opioidid (kus viimastel aastatel 99% on lihtsalt Zenes, mis on terribad klass, väga kõrge valuvaigistav potentsi enamus neist lame eufooria ja ei ole sooja keha heaolu, lihtsalt hea noogutamine või väljumine - muud kui hävitades tolerantsi väga kiiresti ja veelgi pikem aeg taastada) - seega kui te ei ole opioidsõltuvuses skriptidega, vältige neid, kuni lõpuks hakkavad korralikud uued klassid asendama Zenes'i (ütles see, vaatamata minu vihkamisele on certainy parem kui Mehhiko kartelli täiesti juhuslik kõik-ühes segu xylazine boosted dope, vähemalt tugevad opioidsõltlased võivad kasutada Zenes'i ohutult..asjaolu, et 2x ja järgmise astme 70x vahel ei ole RC-d opioidi, on lünk, mis tuleb täita juba aastaid).
Vältige ka bensosid, vähemalt kui see on mõeldud pikaajaliseks igapäevaseks kasutamiseks. Kui sporaadiliselt, siis kui triasolaam ei toimi, siis ma ei raiskaks selle perega enam aega.
Mida te otsite, kuna te mainisite metakvalooni (praegu on ainus ühend, mis aitab minu probleemi puhul), on Gaba-A agonistid - kui te ei ole inimene, kellel on kompulsiivne kordusdoosi risk, ainus, mida leiate meditsiinis, mis on ette nähtud mõnedel juhtudel väga kõrge ADHD, kes peavad võtma tõesti tonni Lisdexamphetamiini päeva jooksul, mis on ette nähtud USAs ja Ühendkuningriigis on Pentobarbital, kuid siin ei saa tõesti kuradima annustega.
Turvalisemad alternatiivid, vastavalt need, mida saab leida, kuna barbituraadid vaatamata sellele, et nad on üks minu lemmik klassi (mõned on "rahustid" lihtsalt määratluse järgi - kuna neil on mingi osa, kus rush ja eufooria ületab mainstream uimastid nagu amf/kokaiin) nad on väga ohtlikud, kui neid ei kasutata väga õigesti, ja farmaatsiatooted, mis on veel olemas, on täiesti väärtusetud. Fenobarbitaalil on meeletu poolväärtusaeg. Ja keegi ei tee enam salajase süntesaatoriga rekreatiivset kuldajastu - on need allpool:
(märkus: farmakoloogia üksikasjad on tsitaadid ja katkendid korralike teadmistega inimestelt - mul kahjuks puudub keemia või farmakoloogia taust, kuid jätsin need märkmetesse, et saaksite teha edasisi uuringuid või rääkida teiste asjatundlike isikutega).
- karisoprodool - See on ubiquitne ja see metaboliseerub meprobamaadiks, mis seondub barbituraadi/pikrotoksiini sidumiskohaga - ja karisoprodoolil endal on metakvalooni sarnased omadused enne selle metaboliseerumist meprobamaadiks. Sellel ei ole metakvalooni võlu, kuid seda nimetatakse tavaliselt dieetmetakvalooniks ja seda on väga lihtne saada. Te peate võib-olla natuke katsetama, kuna sellel on väga järsk annuse reageerimise kõver ja India farmaatsia on teatavasti kvaliteedikontrolliga lõdvestunud.
- Gaboksadool on gaba agonist, mida on väga lihtne ja odav hankida, väidetavalt sarnaneb see muskimooliga, kuid ei ole hallutsinogeen.
- Bretaseniil - see on suure afiinsusega osaline agonist ja huvitav on see, et see mõjutab alfa 4 ja alfa 6 allüksust sisaldavaid GABA-A retseptori komplekse lisaks alfa 1,2,3 ja 5 sisaldavatele, millele teised bensodiasepiinid on suunatud.
Ütlematagi on parim, mis kindlasti toimib, kuid isegi sel juhul kindlasti mitte regulaarseks kasutamiseks ja õige annuse leidmine on keeruline, on GHB.
Teine lähenemine mitte-Gaba-A võiks olla talidomiid. Pange tähele, kui te olete naine ja rase või/ja kavatsete seda kasutada, ei tohi seda tingimata kasutada, kui kasutate seda enne rasedust, lõpetage see täielikult 6-9 nädalat enne.
Teine väga erinev lähenemisviis, kuid seda tasub proovida, võib olla Daridorexant.
Viimane, mis tegelikult töötas väga hästi mõnedel inimestel, keda ma kohtasin, on Trimipramiin - kuid te peaksite otsima vedelat / pudelit, kus 1 tilk = 1mg. See on väga oluline, et vältida tunne väsinud zombi järgmisel päeval, et võtta õige number, kui teie tabanud magusat punkti, siis on hea uni ilma tuimustundeta järgmisel päeval.
Mul on rohkem võimalusi, mida ma võiksin loetleda, kuid siin läheme rohkem hämaramatesse või ohtlikumatesse ühenditesse, ma alustaksin kõigepealt siin mainituist, kuna neid saab suhteliselt kergesti kätte.
Palju õnne!