Question Vabaõhu destilleerimisel vajalik vaakum?

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
408
Ma just lõpetasin amf-sünteesi ja nüüd on mul vaja aurudestilleerida freebase. ja siis minu ´vaakummasin laguneb. Kuradi.
Ma ei ole kunagi varem auruga destilleerinud a-õli normaalse rõhuga, alati eeldasin, et 100 C võib seda kahjustada? Kas ma pean siis uut pumpa ootama? (fucketifucketifucketifucketi)

prime minister

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
saate auruga destilleerida ilma probleemideta õhurõhu juures, lihtsalt veenduge, et termomeetri temperatuur on max 98,5°C ja tehke seda aeglaselt....... Ehk võtab see rohkem aega kui ma suudan mõelda.

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
302
Aurudestillatsioon ei toimi üldse vaakumiga. Amfetamiini kogus veele muutub väiksema rõhu korral väiksemaks ja kõrgema rõhu ja temperatuuri korral suuremaks (kuid siis olete altid ka ebasoovitavatele lisanditele kaasdestillatsioonile). Aurudestillatsiooni kiirus sõltub rohkem kolvis oleva vedeliku pindalast ja kolvi avamise läbimõõdust ning ühendusest kondensaatoriga ja vähem rakendatavast soojusest. Seepärast tuleks kolb täita mitte palju rohkem kui pooleni, maksimeerida pindala ja kasutada laia kaelaga kolbi nagu NS45 ja sama läbimõõduga kolbi kuni kondensaatorini. Kolb peab olema täielikult isoleeritud, et vältida tagasikondenseerumist. Kui seda tehakse õigesti, ei ole see nii aeglane, nagu paljud ütlevad, kuid see võtab siiski aega.