Ma kavatsesin selle postitada teise teemasse, kuid tundub, et see sobib siia OK... ehk on see midagi väärt või aitab täpsustada. Jätsin natuke järelemõtlemist lõppu.
Sõltuvalt "analoogse seaduse" täpsest määratlusest ... kas see vastab tõele - et ainult I ja II loendi ained kuuluvad selle õigusakti alla?
Või tähendab see pigem seda, et mis tahes analoog, olenemata vanematest, muutub kas I või II. Näiteks ketamiini analoogid tuleks võtta vastutusele nagu ketamiin oleks, kui nimekiri III, võiks arvata. Kuid ma näen, et metoksetamiin on alates 6.6.22 loetletud I loendi all. Suunis on: suur kuritarvitamise ja sõltuvuse potentsiaal, puudub aktsepteeritud meditsiiniline kasutus. Huvitav on näha kõiki "ketamiiniga toetatud ravi" kuulutusi, kui otsida. Ma ei teadnudki, et see on nii populaarne (ja aktsepteeritud) asi. Ometi jäi analoog vahele ja seda ei saa kuidagi terapeutiliselt kasutada. Mulle meeldib, et enamik benso perekonnast on ka ajakava IV. 'Madal(er) sõltuvuse potentsiaal' ...Jah hea kõne...
Tahaksin arvata, et see EI ole tõsi. Kõik märgid näivad viitavat siiski jah. Ma arvan, et on natuke vingerpussi, mis puudutab kõike üldiselt, ma ju istusin üle 2 aasta vanglas mingi katinooni või mda analoogi müümise eest narkomaanile umbes 10 aastat tagasi. Õnneks, mis iganes ma kinni sain, "etüüloon" on I nimekirja kuuluv aine. Pidage siiski meeles, et see on föderaalsel tasandil. Siin on see hall ala. Mulle esitati süüdistus osariigi tasandil, kus ma tunnistasin "C-klassi aine" salakaubaveo. See, mis muutis selle "salakaubaveoks", oli seotud kogus. Ma ei suuda leida suuniseid, kuid ma usun, et minu osariigis peab see olema üle 20 grammi või midagi sellist, et seda saaks pidada C-klassi uimastikaubanduseks.
https://www.justcriminallaw.com/drug-charges/2018/05/23/differences-state-federal-drug-crimes/
Ei ole minu osariik, aga nad seletavad siin natuke. Hea, et ma ei sattunud föderalistega kokku, sest minu etüüloon oleks võinud neile sama hästi fentanüül olla.
Nagu ajakava I, siis oleks mul hoopis teine olukord, kui see nii oleks olnud.
See peaks siiski olema mõtlemisainet enamikule meist, ma arvan, vähemalt USAs. Kui sind tabatakse postiga kuradima, siis arvake, mis siis saab? Fondi aeg. Tehes asju üle riigipiiri? Federal time. Mõned meist, sõltuvalt sellest, mida me teeme, võivad soovida oma tegevusi üle vaadata ja mänguplaani ümber hinnata. Seepärast ongi stealth ja opsec nii olulised. Kui kõik läheb just õigesti, võib pakett lõppkokkuvõttes maksta teile kogu ülejäänud vabaduse selles elus. Või isegi midagi nii rumalat, kui te jäite kiirteel väljapääsu vahele ja sattusite kogemata üle riigipiiri. Ütleme, et elad näiteks kolmikriigi piirkonnas (NY/NJ/CT) (seal piirkonnas on tõesti nii lihtne sattuda teise osariiki ilma proovimata, igatahes...). Oled teel pakkide üleandmiseks ja mingi poiss põrkas sulle otsa, mis nüüd? Sul oli pagasiruumis kaks kilo uurimiskemikaali ja sa said tagant otsa, sirgeks löödi! ja nüüd on see toode... see näeb välja nagu kivisool või amfetamiin, on kõikjal, tänaval, pagasiruumis jne. Tunnistajad igal pool, ei saa põgeneda, ei saa midagi varjata, ei saa midagi teha. See, mis osariigi tasandil võis olla maksimaalselt 3-aastane karistus, on nüüd muutunud 15-aastaseks minimaalseks kohustuslikuks föderaalseks, kus karistusi arvestatakse kuude kaupa. 15 aastat... või 180 kuud... See on muidugi hüpoteetiline olukord, aga sellist paska juhtub rohkem kui me teame. Pidage meeles, et meil peab iga kord täiesti õigus olema. "Mees" peab vaid kord olema poolenisti õige ja natuke õnnelik või räpane ja manipuleeriv.