Kérjük, hagyja abba a katinon-analógok ffs gyártását és invázióját, a nyilvános DNM-ek eladóinak 95% -a most hirtelen REAL PRE BAN 4-mmc-t hordoz hamis véleményekkel a boltban és hamis véleményekkel fizetett a rettegésen és más közösségeken - Valószínűleg a Vásárlók, akik soha nem próbálták ki a valódi 4-mmc-t, még a NAGYON jó RC-ket is megtalálják (néhány valóban OK, de tisztán stimulánsként, és semmi sem közelíti meg a Mephedrone HCL-t).
Úgy értem, nincs semmi ellen - az analógok szempontjából, amelyeket néhány tisztességes kutatással vagy legalább egy teljes farmakológiai elemzéssel szintetizálnak, mielőtt "nyomtatják" és eladják őket, hogy megkerüljék a tilalmi / jegyzékben szereplő törvényeket - mindaddig, amíg a megfelelő névvel és ugyanazzal a névvel újraértékesítik őket. De gyakran látunk 2 betűs kódneveket vagy "XX analógot" és egyetlen információt sem a szerkezetről.
Sajnos a valóság az, hogy az EU-ban az eladók csak átcímkézik a 4-mmc-t vagy a 3-mmc-t (az egyetlen tisztességes, még mindig mérföldekre van a 4-mmc-től, és csak akkor tisztességes, ha ilyen analógot szájon át szednek), és olyan eladóknál értékesítik, akik általában más, jó minőségű mainstream gyógyszereket árulnak. A hamis információk spamje a színhelyen és az ilyen divatos 4-mmc népszerűségének növekedése - csak hozzon ágyakat és analógokat helyette.
A 3-mmc amúgy is be van tiltva, mi a bökkenő a keresésben?
Nem állítom, hogy aki 3-mmc-t akar, ne kérje/vásárolja meg, a droghatások mindig szubjektívek, de nagyon ritka kivételtől eltekintve olyan emberek esetében, akik nem szeretik a mefedron empatogénebb részét, és inkább csak a stimulációt/könnyű eufóriát kedvelik (hiányzik a meph orgazmikus testmagassága) - ebben az esetben a 4-FA-t választanám ilyen jellegű igényekre - nem találtam olyan vevőt, aki egy analógot preferálna a 4-mmc helyett.
A szubjektivitás ellenére, az a tény, hogy a 4-mmc világszerte elismert, hogy a legsikeresebb (ebből az osztályból úgy értem) - és az analógok soha nem jutottak közel a hasonló hatások megismétléséhez - bizonyára nem csak az én személyes véleményem.
Mint az MXE, évekig tartó bukások és tavaly néhány jó alternatíva - de úgy tűnik, itt a szubjektív vélemények határozottan különböznek egymástól, és az MXE nyilvánvalóan a dobogón marad.
vége a rant, bocsánat, hogy eltérítettem a hozzászólásodat, semmi személyes ellened vagy a kérésed ellen!!!