D-METH kereskedelmi méretű gyártása?

FredDurst

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇬🇧
Reaction score
14
Deals
Tudja valaki, hogy melyik módszer a legjobb a kereskedelmi méretű D-METH gyártásához?

Osmosis Vanderwaal

Moderator of the US Forum
⭐️MODERATOR⭐️
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
5
Reaction score
1,682
Deals
A módszer, amellyel minden vegyszert megkaphat, anélkül, hogy gyanút keltene.

FredDurst

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇬🇧
Reaction score
14
Deals
Köszönjük a választ.

Tegyük fel, hogy nagyon jó hozzáférésem van az összes fő vegyi anyaghoz, bármilyen mennyiségben, amire szükségem van a feketepiacon keresztül.

Mi lenne a legjobb módszer?

CryoThio

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Nem igazán van egy legjobb módszer. Nézzen utána, hogyan állítják elő a hollandok az mdma-t, a folyamatok ugyanazok, talán néhány kisebb különbséggel.

Osmosis Vanderwaal

⭐️MODERATOR⭐️
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
5
Reaction score
1,682
Deals
Efedrin/ pszeudoefedrin redukciója Nagai-módszerrel a nem vegyész számára
Mivel egyenesen az E-től az M-ig megy, anélkül, hogy átmenne megy (azaz nincsenek köztes termékek és egy edény), más néven hidrojódsav és foszfor módszer. Érdekelne, hogy mit mondana egy kémikus.

FredDurst

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇬🇧
Reaction score
14
Deals
Jól gondolom, hogy a Nagai-módszer abban különbözik a Jód+RedPhosphorours-módszertől, hogy a jódot hidrojódsavval helyettesíti? Ezért kihagyja azt a lépést, amikor a jód reagál a vörös foszforral, hogy helyben hidrojódsav keletkezzen?

Ön szerint a Nagai-módszer alkalmas több kilogrammos tételek esetén?

Nem sok írást láttam a Nagai-módszerről.

Last edited:

Raz

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
37
Nincs egyenes út az E-től az M-ig, a kettő között jodoefedrin van. A HI-nak önmagában vörös foszforra van szüksége, hogy újrahasznosítható legyen az efedrin vagy pszeudoefedrin M-re történő átalakítása után. Tehát nem számít, hogy melyik módon történik, a HI-ból kiindulva vagy a reakció során történő előállítással (a latinom nem jó, ezért nem fogom megmondani, hogy helyben) a foszfor egy formáját használják a jód hidrojódsavvá alakításához.

Osmosis Vanderwaal

⭐️MODERATOR⭐️
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
5
Reaction score
1,682
Deals
Ez nem a HI/P reakciómechanizmusa. E dokumentum szerint soha nem jodid intermedier.
A hidrogén-jódsav hidrogén-jodid+H20. Mint rámutatott a HI/P és a Nagei módszer csak abban különbözik, hogy hol és mikor keletkezik a Hi.
Hogy kiderüljön, hogy a foszfor szerepe a reakcióban az I újrahasznosítása, amely a HIDROGÉNnel párosulva állítja vissza a HI-t, olvassa el ezt a dokumentumot , de ezt is, és legyen még egy , és talán ezt is egy fináléra.

FredDurst

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇬🇧
Reaction score
14
Deals
Köszönjük mindkettőtöknek. Nagyon informatív. Hol találok egy tényleges lépésről lépésre történő szintézist a HI/P útvonal használatával?

Osmosis Vanderwaal

⭐️MODERATOR⭐️
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
5
Reaction score
1,682
Deals
A fent megadott linkeken több is található. A Rhodium archívum az Erowid-on található a linkjeim között, amely szintén a "The hive" archívumnak ad otthont, amely egy kereshető fórumarchívum, szintén TheVespiary. Org mindkettőnek tükörképe van, és saját kémiai fóruma.

Osmosis Vanderwaal

⭐️MODERATOR⭐️
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
5
Reaction score
1,682
Deals
Ezt a módszert az egyszerűség és a 95%-ot elérő hozam miatt választottam, de csak addig használnám, amíg megtanítom magamnak a másik 10 módszert. Van egy shake & bake stílusú recept, amely az Energizer elemekből származó lítiumot és az instant hűtőcsomagokból származó ammónium-nitrátot használja ( más ammóniumion-források is használhatók,) egy 1 literes szódásüvegben, amelyet a lopakodás érdekében választottam. A reakció során le van zárva, így nincs szag, nincs laboratóriumi edény, nincs szükség hőre, egy szódásüveg nem feltűnő......

Lordoftheshard 2

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
46
Hipofoszforsav jód és eph/ pszeudoszintézis

btcboss2022

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
1
Reaction score
675
Deals
A problémát itt az jelenti, hogy nagy mennyiségű eph vagy pszeudo

New deal
Reaction score
0
Hé srácok lehetséges, hogy valami tanácsot kapjak a hipofoszforsavas jódot és ephidrént használó módszerrel kapcsolatban. Mindezek az összetevők nagy mennyiségben állnak rendelkezésemre, és már évek óta használom ezt a módszert, azonban mindig pszeudoefedrint használtam, most efedrinem van, és mindenből, amit kutattam, azt mondja nekem, hogy növelni kell a sav és a jód mennyiségét, hogy erősebb redukciót érjek el, azt olvastam, hogy a szokásos 1 helyett:1:1 helyett 1:2:2, sőt 1:3:3 1 rész efedrin 2 jód 2 hipofoszforsav, ha efedrint használsz, tudna nekem valaki világos módszert mondani az imént említett összetevők felhasználásával, kérem?

PNicole

Newbie
New deal
Reaction score
31
Az efedrin beszerzése nehéz. Korábban ez volt a leghamisabb és legproblémásabb prekurzor, amellyel foglalkozni kellett. Ismertem néhány történetet 25 kg-os hordókról, amelyek alsó részét meghamisították, és ennek mindenféle következményei voltak.

Lehet, hogy ma más a helyzet, mint 2004-8-ban ? Ha biztosak vagyunk abban, hogy megfelelő efedrinünk van, és ez gazdaságilag életképes, akkor ez a legegyszerűbb módszer nagyobb mennyiségben.

Ha nem vagy benne olyan biztos, menj P2P-re.