Az amfetamin közvetlen desztillációja

Grubby

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
12
Az amfetaminok előállítása még nem sikerült. Kérdezzétek meg az összes mestert. Miért nem lehet a NaBH4 redukciós reakció befejezése után közvetlenül desztillálni a szabad amfetamin forráspontú terméket? Szeretném tudni az elvet.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,146
Deals
1
Túl sok időt töltöttem azzal, hogy megtaláljam a választ. Csak annyit tudok mondani, hogy az általam olvasott szintézisben a vegyész a rm-t hcl-lel ph3-ra savanyította, hogy a felesleges NaBH⁴-t elpusztítsa a desztillálás előtt. Te is ezt csinálod?

Grubby

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
12
Most olvastam egy cikket, és kiderült, hogy az RM savasításához oldószert kell hozzáadni az RM-hez. Én már reagáltam RM-et PH3-ra. Most hezitálok, hogy elpárologtassam-e szárazra. Attól tartok, hogy a bepárlás után nem marad semmi.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,146
Deals
1
Ez eddig a pontig oldószermentes reakció volt? Nem, ilyet még nem láttam. Száraz port akartál desztillálni? Már van benne oldószer. Mi az, DCM? Metanol? Arra is szeretnék rámutatni, hogy a 3. ph-nál nincs szabad amfetamin, az a sav konjugált sója, amit használtál, feltételezhetően hidroklorid.

Grubby

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
12
FcEWenPu5L
V3EGXY9Mkt

Követtem a videó előkészítés + HCI to RM, de HCI folyadékot + aceton helyett HCI gázt használtam, ahogy az első képen látható! A piros szöveg azt jelzi, hogy 3cc 32%-os HCI-t és 30cc acetont adtam hozzá, és összekevertem. Miután együtt elértük az RM-et, a pH 3~4 volt, ezért felmelegítettem, hogy elpárologtassam az acetont. Azt hittem, hogy a kristályt megkapom, de az RM hőmérséklete már 100 fölött volt, és a kijövő füst nagyon fojtogató volt. Azonnal abbahagytam, hogy az RM lehűljön, amíg már 10 óra nem lett. Pont mint a második képen. Valami baj van az általam leírt folyamattal? Szeretném tudni, hogy miért nem kristályosodott még ki
Egyébként meg tudjátok mondani, hogy csökkentett nyomáson lehet-e amfetamint desztillálni? Mennyire kell csökkenteni a nyomást és a szükséges hőmérsékletet? XD Annyira szeretlek, idol.