Etometh legális, én mindig rendelni ott, és mindig megkapja, de ez körülbelül 10 napot vesz igénybe, vagy úgy a szállítás, mivel ő Lengyelországban van. Ez egy erős, mint a fasz chem, de nem olyan nagyszerű, mivel olyan rövid felezési ideje van, és a tolerancia szuper gyorsan fel fog menni.
Ez valójában egy meglehetősen könnyen megtalálható zene a clearneten, de nem vagyok a legnagyobb rajongó... elég drága, mivel a tolerancia az egekbe szökik, és 1g csak egy napra elegendő egy hét használat után.
szintén nagyon ördögi és nem túl eufórikus, csak nyugtató, mint egy benzo
Nem értek egyet, az egyetlen olyan opioidok egyike, amely tényleges isteni eufóriát okoz nekem. Nyugtató, mint egy benzó, igen, és számomra a memóriát is elbaszza, mint a benzók, de nem olyan erős módon.
Oof damn Én őszintén örülök neked! Nekem megint itt hever. és csak megveszem a clearneten, mivel még mindig nem tervezhető. A cucc viszont úgy égeti az orromat, mint semmi más, olyannyira, hogy legtöbbször sírva fakadok. Nagyon maró és kétlem, hogy az orrom ilyen ütemben az arcomhoz fog tapadni lol. Őszintén szólva csak úgy érzi magát, mint egy bartard retardált, aki folyamatosan elalszik, és órákkal később zavarodottan ébred. xD. xD
A francba, ez úgy hangzik, mintha túl sokat szednél, hahaha. Én e-cigarettával szívom, nem fáj a tüdőben, és aktív és működőképes tudok maradni. Igazából már több mint egy teljes hónapos szünetet tartottam tőle. Ez volt a leghosszabb idő kb. tavaly nyár óta hahah hahah.