Most már értem, mit értesz a "kis pontok" alatt, ez összezavart. Mindenképpen az egyszínű színt válasszuk. Én valami mással kerültem kapcsolatba, ezért adtam meg a textúrát, de ezt nehéz megmondani egy kép alapján. A cucc, amit a boltban kaptam, nagyon barna volt és sima textúrájú, ami a végén gumiszar lett, szemben a normál strikekkel, amik inkább vöröses és homokos tapintásúak voltak. Úgy hallottam, hogy a phos-t akár 10-szer is újrahasznosíthatod? A %10-hez adsz hozzá egy kis súlyt visszaadva? (Feltételezve, hogy egy kicsit elveszik az újrahasznosítás során. Vagy ezt kompenzálja a %10?) Más szóval, a %10 hozzáadása a használt RP minőségét, az elveszett mennyiséget, vagy lényegében mindkettőt fedezi?
Tökös vagy @FritBuchner. Én már attól is félek, hogy üvegfelszerelést rendeljek. Nem annyira egy-egy dolog itt-ott, az együttes folyamatos kínálat az, ami aggaszt. Például szeretnék egy kis ma huangot szerezni. Ha beválik, akkor újra akarom csinálni, amíg nem jön valami jobb. Ezt kombinálva néhány egyszeri üvegáru vásárlással, nem nagy ügy. Dobj hozzá egyszer-egyszer egy kis RP-t, talán itt-ott más oldószerekkel stb. is, és most már tényleg kezd melegedni. Nem mondom meg senkinek, hogy mit tegyen, csak próbálom terjeszteni a jó szót, ha nem is az újabb srácoknak, de magamnak. A magam nevében szólva nem lehet eléggé hangsúlyozni. Szeretem kihúzni a golyóimat, amikor úgy gondolom, hogy senki sem nézi vagy észreveszi, ez nem jelenti azt, hogy senki sem nézi vagy fogja.