Üdvözlök mindenkit!
Néhány hónappal ezelőtt megkért egy barátom, hogy próbáljak meg segíteni neki a PMK viaszából a prekurzor megkerülésére irányuló kísérletében. Célja az volt, hogy PMK-olajjá alakítsa át az MDMA szintézishez. A végtermék (MDMA moonrock) egy százalékát ígérték nekem, ha képes vagyok segíteni neki a PMK viasz olajjá alakításának módszerének felfedezésében, hogy folytatni tudja a termelést - van egy tisztességes méretű laboratóriuma, amely a prekurzor miatt megállt.
Volt egy nagyon homályos és nem egyértelmű használati utasítása, amelyet útmutatóként fogunk használni a viasz olajjá alakításának kikísérletezéséhez.
Tudtam, hogy a használati utasításából kulcsfontosságú részletek hiányoznak, amint elolvastam, de biztosak voltunk benne, hogy képesek leszünk megoldani a hiányzó darabokat.
2 sikertelen kísérlet után - sikeresen át tudtuk alakítani a viaszt PMK olajjá, amit aztán arra használt, hogy újraindítsa az MDMA termelését.
5KG viasszal kezdtük, és 60%-os hozamot értünk el, és 3L olajjal fejeztük be. Közel 3 kg MDMA-t állított elő azzal az olajjal, és én soha nem kaptam meg az ígért százalékos arányt, és ő már nem válaszolt a hívásaimra.
Soha nem írtam le a kísérleteink során használt támogató vegyületek pontos méreteit. Ő készítette el az összes mérést, amit ettől a fórumtól remélek megtanulni.
Nagyon rossz a rövid távú memóriám, de mindent megteszek, hogy megosszam, mit tanultam ebből a kísérletből.
Amennyire emlékszem, a módszer + vegyszerek + mérések, amelyeket használtunk, a következők voltak:
1) PMK viasz - 5kg / 5 liter (a szilárd viaszt folyékony formára melegítettük).
2) etanol - ?
3) desztillált víz - ?
4) Sósav - ? (lassan csepegtetve - gyors pörgés a reaktor edény belsejében 3-4 órán keresztül, miután a hcl befejezte a csepegtetést).
5) DCM oldószerként
6) 60°-on rotációs párologtatóba vittük, amíg a dcm teljesen el nem párolgott.
Eredmény: 3L PMK olaj (kellemes illatú, világos barnás-arany színű folyadék).
Remélem valaki tud fényt deríteni a problémámra :
Szeretném tudni, hogy milyen pontos méréseket használtunk, és bármilyen releváns információt, amit esetleg elfelejtettem, ami szükséges ahhoz, hogy sikeresen megismételjem a módszert a PMK viasz PMK olajjá alakításához az mdma előállításához.
Minden ezzel kapcsolatos tudást és segítséget nagyon megköszönök!
Elnézést kérek az ilyen hosszú hozzászólásért - köszönöm, hogy elolvasta, és várom a válaszokat.