Racémiai met

alwaysalpha

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Elmagyarázná nekem valaki a recemic meth-et???
És ha van egy recept fir ez megosztani itt (egy egyszerű kis léptékben)

rqq

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
26
Itt többféle módszer áll rendelkezésre a racém metamorfózishoz. Néhány videó is, ha jól emlékszem. Csak használja a keresősávot.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,116
Deals
1
Oké, szóval met, 1 királis szénatom van benne. Egy szén, ami egy kicsit elfordul, ha egy pisztoly csövén néznénk lefelé. Képzeld el, hogy valaki biciklivel jön feléd. Kinyújtja a bal lábát. Aztán kinyújtja a jobb lábát. Ez a különbség az L(eavo) és a D(extro) meth között. A racém met csak azt jelenti, hogy nagyjából 50/50 arányú keverék. Ezt kapod, ha olyan prekurzort használsz, ami nem királis. Ilyen például a P-2-P, a fenilaceton, a legtöbb dolog, az efedrin és a pszeudoefedrin királisak, bár van 2 c királis szénatomjuk, de az elsőt elveszítik a meténnyé való redukció során. A második határozza meg, hogy L vagy D methet készítünk-e. Az L és D használata már elavult, a menő srácok pedig R-t és S-t használnak, mint egy rallysport versenyautó.

alwaysalpha

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Köszönöm ember,tudnál adni egy receptet az elkészítéséhez(egy egyszerűt)?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,116
Deals
1
For making meth? Racemic or D? Shake and bake via lithium/ammonia, a birch- like reaction, leucart, al/hg, electro-reduction, via chloroamphetamine? Via methyamine and catalyst...whay are you tryingntondo?

alwaysalpha

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Nem rázza és sütni nem az, amit akarok.
Úgy értem, egy egyszerű módon, egyszerű felszereléssel jó nekem, hogy racém met kis léptékben (csak a képzés magam).
Szóval ha találnék egy methhod-ot, az nagyszerű lenne számomra.
Tudna segíteni nekem ebben?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,116
Deals
1
🤔easy way?? Simple equipment,.... yep that's a shake and bake with lithium our of a battery and an ammonium compound