Ugyanebben a helyzetben vagyok, de nem azért, mert nem hatékonyak, más típusú alvászavarom van. Én opioidfüggő vagyok, és nem is erős opioidok (ahol az utóbbi években 99% -ban csak Zenes, ami egy terribad osztály, nagyon magas fájdalomcsillapító hatású, a legtöbbjük lapos eufória és semmi meleg test jólét, csak jó a bólintás vagy elalvás - más, mint a tolerancia nagyon gyorsan elpusztítása és még hosszabb idő a helyreállításához) - ezért ha nem opioidfüggő a szkriptekkel, kerülje el őket, amíg végre megfelelő új osztályok kezdik helyettesíteni a Zenes-t (azt mondta, hogy ez, annak ellenére, hogy utálom, bizonyosy jobb, mint a mexikói kartell teljesen véletlenszerű all-in-one mix xylazine erősített dope, legalább az erős opioidfüggők biztonságosan használhatják a Zenes-t..az a tény, hogy a 2x és a következő lépcsőfok 70x között nincsenek RC opioidok, egy olyan rés, amit évek óta be kell tölteni).
Kerüld a benzókat is, legalábbis ha hosszú távú napi használatra szánod. Ha sporadikus, akkor ha a Triazolam nem működik, akkor nem pazarolnék további időt erre a családra.
Amit keresel, mivel említetted a metakvalont (jelenleg az egyetlen vegyület, ami segít a problémámban), a Gaba-A agonisták - ha nem vagy kényszeres redose kockázatú személy, az egyetlen, amit találsz az orvosi területen, amelyet néhány esetben nagyon magas ADHD-ra írnak fel, akiknek napközben tényleg tonnányi Lisdexamphetamint kell bevenniük, az USA-ban és az Egyesült Királyságban felírt Pentobarbital, de itt nem igazán lehet kibaszni az adagokkal.
A biztonságosabb alternatívák, illetve azok, amelyeket megtalálhat, mivel a barbiturátok annak ellenére, hogy az egyik kedvenc osztályom (néhány "nyugtató" csak a definíció szerint - mivel van egy olyan részük, ahol a rohanás és az eufória meghaladja a főáramú drogokat, mint az amph / kokain), nagyon veszélyesek, ha nem használják nagyon helyesen, és a még mindig létező gyógyszeripari termékek teljesen értéktelenek. A fenobarbitálnak őrült felezési ideje van. És senki sem csinál már titkos szintetizátorokat a rekreációs aranykorból - ezek az alább felsoroltak:
(megjegyzés: a farmakológiával kapcsolatos részletek idézetek és részleteket a megfelelő ismeretekkel rendelkező emberektől - sajnos nekem nincs kémiai vagy farmakológiai hátterem, de a jegyzetekben hagytam őket, hogy további kutatásokat végezhessetek, vagy beszélgethessetek más hozzáértő személyekkel).
- karizoprodol - Ez mindenütt jelen van, és meprobamáttá metabolizálódik, amely a barbiturát/pikrotoxin kötőhelyhez kötődik - és a karizoprodol maga metakvalonszerű tulajdonságokkal rendelkezik, mielőtt meprobamáttá metabolizálódik. Nem rendelkezik a metakvalon varázsával, de általában diétás metakvalonnak nevezik, és nagyon könnyen beszerezhető. Lehet, hogy egy kicsit kísérleteznie kell, mivel nagyon meredek dózis-válasz görbéje van, és az indiai gyógyszeripar hírhedten laza a minőségellenőrzéssel.
- A gaboxadol egy gaba agonista, nagyon könnyen és olcsón beszerezhető, állítólag hasonló a muscimolhoz, de nem hallucinogén.
- Bretazenil - ez egy nagy affinitású parciális agonista, és az az érdekessége, hogy az alfa 4 és alfa 6 alegységet tartalmazó GABA-A receptorkomplexekre hat, a többi benzodiazepin által megcélzott alfa 1,2,3 és 5 alfa 1,2,3 és 5 alfát tartalmazó komplexek mellett.
Mondanom sem kell, hogy a legjobb, ami biztosan működik, de még ebben az esetben is, biztosan nem rendszeres használatra, és trükkös a megfelelő adagolás, az a GHB.
Egy másik megközelítés nem Gaba-A lehet a talidomid. Kérjük, vegye figyelembe, ha Ön nő és terhes vagy/és szándékozik, akkor ezt feltétlenül nem szabad használni, ha terhesség előtt használja, akkor 6-9 héttel előtte hagyja abba teljesen.
Egy másik nagyon eltérő megközelítés, de érdemes lenne kipróbálni a Daridorexantot.
Egy utolsó, ami valóban nagyon jól működött néhány embernél, akikkel találkoztam, a Trimipramin - de a folyékonyat kell keresni / üveg, ahol 1 csepp = 1mg. Nagyon fontos, hogy másnap ne érezd magad fáradt zombinak, hogy a megfelelő mennyiséget vedd be, ha eltaláltad a megfelelő pontot, akkor jól fogsz aludni anélkül, hogy szédülnél másnap.
Több lehetőségem is van, amit felsorolhatnék, de itt már homályosabb vagy veszélyesebb vegyületekbe megyünk, én az itt említettekkel kezdeném először, mivel ezek viszonylag könnyen beszerezhetőek.
Sok sikert!