Mi a baj ezzel az egyszerű SnB módszerrel?

hirozaru

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Mi a baj ezzel az egyszerű SnB-módszerrel?

01 - Én vagy egy 600 ml-es vagy egy 1 literes kólásüveget használok, megtisztítva és megszárítva.
02 - Hozzáadok 50g ammónium-nitrát port (hideg csomagokból kivett és őrölt).
03 - Belekeverek 13g tablettatartalmat, ami 48 tablettát jelent 30mg PSE = 1,44g.
04 - Hozzáadok 250ml fehér gázt egy 600ml-es palackhoz, vagy 400ml-t egy 1L-es palackhoz.
05 - Felvágok egy akkumulátort, vagy egy Panasonic Lithium AA, vagy egy CR123A 3V akkumulátort.
06 - gyorsan elválasztom a lítiumot a többitől és behúzom az akkumulátorba. Azt mondták, hogy kis négyzetre vágjam, de a sietség érzése miatt néha csak néhány darabba teszem. Fémvágó ollóval nem vághatok, ugye?
07 - Ezt jól felrázom, mielőtt hozzáadom a NaOH-t (50g-ot is).
08 - Újra felrázom.
09 - ha pár perc múlva nem látok reakciót. Hozzáadok 5ml vizet.
10 - általában kevesebb, mint 60 másodpercbe telik, mire a dolgok elkezdenek mozogni benne.
11 - látom, hogy rengeteg új narancssárga anyag mozog. valamikor a lítium világít. aranyrögök is megjelentek.
12 - A palack nyomásával tesztelem a palack nyomását.
13 - amikor nagyon kemény; hagyom, hogy egy kis nyomás távozzon a gyors szellőztetéssel.
14 - kevesebb, mint 15 perc múlva a palack alja kilyukad, és a folyadék nagy része elvész.
15 - próbáltam egy keveset megmenteni, és HCl gázt adni, de semmi sem csapódik ki egyértelműen.
16 - a hozam nulla/nulla.

Alternatíva:
- Én valamikor először a lítiumot készítem üzemanyagban, és utána NH₄NO₃ + tablettatartalom hozzáadása következik.
- Próbáltam Gorilla szalaggal erősíteni az alját.
- Megpróbálhatnám mágneses keverővel, hogy mindig mozgásban tartsam a dolgokat odabent? Szükségem lenne egy másik Reakcióedényre.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,208
Deals
1
Szerintem ez nagyon sok. Legközelebb kezdje azzal, hogy fogja ezt a receptet, és égesse el. Aztán használd az általam megadott receptet. Menj, keress egy nyerges vontatót. Nyomd meg a gumiabroncsot a hüvelykujjaddal. Ez 100 psi. Ennyire keménynek kell lennie a palacknak. Ne szellőztesd ki, amíg nem nő egy centivel magasabbra.

Joyboy56

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Elmondanád részletesen testvér?

dean454545

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Megpróbálja megöletni vagy legalábbis elégetni. Ne hasonlítsa össze a teherautó gumiabroncs psi-t a popsüveg psi-vel . Csak menj egy acél tűzoltó készüléket és ürítsd ki és csavard le a tetejét ürítsd ki, majd tisztítsd ki nagyon nagyon jó, amikor azt hiszed, hogy tiszta tisztítás még egy kicsit. Győződjön meg róla, hogy teljesen száraz még tegye be a sütőbe egy óra vagy úgy 250, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden víz eltűnt. Ezután a cső, amely a felső vágott kicsit le jobbra fel, ahol csatlakozik. majd vegye szét a felső szelep tisztítsa meg jó is. Ezután fogd a száraz tűzoltó készüléket és tedd bele a hideg csomagot, majd az üzemanyagot és nem kell vizet hozzáadni, de ha kell, akkor most tedd meg, mielőtt hozzáadod a lítiumot, mivel a víz alulra megy, a lítium pedig felül úszik. Soha ne adj hozzá vizet, miután hozzáadtad a lítiumot. majd fogd a tablettaport, add hozzá, majd a lítiumot és készítsd el a tetejét, hogy feltehesd, de mielőtt hozzáadod a lúgot, majd csavard fel a tetejét és adj neki egy-két kavarást, el kell indulnia, várj kb. 1 percet és nyomd meg a kiürítést, hogy kiszellőztesd az esetlegesen benne lévő oxigént. Ezután helyezzük egy serpenyő forró vízben nézni a psi mérő, amikor a zöld körülbelül ab12 óra pozícióban vegye meg, és merüljön bele egy vödör jég és sós vízzel, amíg a psi le a mentesítés oldalán, majd elkezd rázni, hogy a fucker, amíg vissza a zöld . Ezután lépjen ki oldalra és szellőztesse ki, majd öntse ki és a többit tudnia kell.

hirozaru

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Nos, ez hasznos. Ugyanezeket az irányokat követem. Ugyanezt a receptet már megtaláltam itt, mielőtt elküldted nekem. valóban sok hasznos részletet tartalmaz.
Szerettem volna egyszerűbben leírni a lépéseket és megérteni, hogy miért tört el az üveg.

De egy külön csevegésen megértettem, hogy a lítium égette meg az üveget és nem a nyomás miatt tört el.

Újra átolvasom azt a receptet, hogy elkapjam, mit hagytam még ki.

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
176
Azt hittem, hogy ezt már kommentáltam... lehet, hogy ez egy másik volt.
Mindenesetre, ha Ön (vagy bárki más, ami azt illeti) még mindig dolgozik ezen, és segítségre van szüksége, küldjön nekem egy pm-et, és megpróbálom edzeni Önt. Ez az egész dolog tényleg nem a legjobb ötlet, hogy elkezdjük, nem beszélve arról, hogy megpróbáljuk improvizálni az RV-ket rossz vagy hiányos utasításokkal / receptekkel és egy új méh kezelésével. Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire fontos megérteni, hogy pontosan mit is próbálsz itt csinálni, és hogy a reakció különböző fázisai hogyan néznek ki. Az összetevők egyszerű hozzáadásának sorrendje és technikája lehet az egyedüli tényezője annak, hogy ez jól működik-e, működik-e egyáltalán, vagy csak begyullad és rendetlenséget okoz.

Rájöttem, milyen szerencsés voltam, hogy a második próbálkozásomra sikerült, mert azóta már vagy egy tucatszor próbáltam megismételni a kísérletet, és az esetek több mint felében így vagy úgy, de elrontottam. Mondhatni, hogy a nehezebb úton, a majdnem sikerekből és az epikus kudarcokból megtanultam, mennyire temperamentumos ez a reakció, ha lazán és hanyagul közelítem meg. Tegyen magának egy szívességet, és ne próbálja meg otthon, vagy legalábbis [teljesen] zárt térben, és legyenek biztonsági intézkedések és előkészületek a tűz eloltására, a gázok azonnali kiürítésére és a forró savak vagy oldószerekben lévő bázisok tisztítására... és ott van a lítium, amire szintén figyelni kell. Ezt jobb, ha NEM esős vagy nagyon párás napon próbálja meg. Gondoljunk egy vödör homokra és vagy egy vödör hideg vízre egy átitatott törülközővel... egy nagy ventilátor a be-/kipufogógázhoz... PPE - maszk, kesztyű stb. Valószínűleg az esetek 99 %-ában nem lesz rá szükséged, de előbb-utóbb eljön az a 1 %, amikor azt kívánod, bárcsak kéznél lennének a dolgok.

GhostChemist

Expert
Language
🇬🇧
Reaction score
246
The command work on Birch method
Results will be soon