Amfetamino greitoji pasta

Reaction score
308
Amfetaminas yra labai populiarus narkotikas. Amfetamino tiekėjai turi būti labai išradingi, kad parduotų savo produktą ir aplenktų konkurentus. Pastaruoju metu gaunama vis daugiau pranešimų apie nuostabią "Amphetamine Speed Paste", kuri neva yra stipresnė už originalų amfetaminą. Nusprendėme pasidomėti ir papasakoti apie tai.

Išnagrinėjus turimus duomenis nustatyta, kad amfetamino pasta neturi pastovios sudėties. Geriausiu atveju jums bus pasiūlytas amfetamino ir etanolio mišinys, prisidengus pasta. Šis derinys leidžia amfetaminui greičiau pereiti hemoencefalinį barjerą ir tai pagreitina jo poveikį smegenims. Tai suteikia stipresnio poveikio pojūtį, nes į kraują vienu metu patenka daugiau amfetamino nei metobolio metu.
Be to, kai kurie gamintojai neslepia, kad, siekdami stabilizuoti formą, prideda gliukozės. Gliukozė taip pat turi įtakos medžiagų apykaitai, tačiau nėra žinoma, kiek įtakos turi jos buvimas pastoje. Greičiausiai gliukozė yra stabilizuojanti ir surišanti medžiaga, galbūt prailginanti pastos poveikį.

Nesvarbu, ar pasta yra su etanoliu, ar kartu su juo su gliukoze, ji vis tiek yra kokybiškas produktas, kurio sudėtyje amfetamino sulfato yra nuo 30 iki 70 proc. ir kurio sudėtyje nėra jokių kenksmingų medžiagų. Tokia pasta yra baltos spalvos ir turi etanolio kvapą. Pasta vartojama per burną, jos galima dėti į arbatą ar sultis.

KYnXkc5s7I
DzxTjC4b8A
ONZqhtabIk

Tačiau blogiausiu atveju nesąžiningi tiekėjai, prisidengdami Amphetamine Speed Paste, tieks jums nešvarų amfetaminą. Amfetaminą, kuris nebuvo tinkamai išgrynintas ir kuriame yra kenksmingų priemaišų, nesureagavusių pirmtakų, tirpiklių ir šalutinių reakcijos produktų likučių. Toks produktas turi aštrų cheminį kvapą ir gali būti oranžinės, raudonos, pilkos arba rudos spalvos. Jis yra klampus ir lipnus, nevienalytės struktūros. Toks amfetaminas susidaro, kai sintezė atliekama neteisingai. O tokio produkto gryninimas sukels didelių nuostolių masei. Štai kodėl nesąžiningi tiekėjai bando jį parduoti prisidengdami pasta.
Tačiau iš tikrųjų ši medžiaga kartu su amfetamino poveikiu turi toksinį poveikį. Vartotojai atkreipia dėmesį į stiprų šios pastos poveikį, tačiau kartu jaučia pykinimą ir cheminį skonį, diskomfortą skrandyje, lipnų cheminį prakaitą, miglą galvoje. Po to poveikis (pagirios) yra labai ryškus ir reikia laiko atsigauti.
Šio produkto nerekomenduojama naudoti be tinkamo valymo. Priešingu atveju rizikuojate apsinuodyti toksinėmis medžiagomis.

KSAfkio1xT
Z4UbkPR0Vs
PiRNODWHoy

Last edited:
Reaction score
308
Kas naudojo Amphetamine Speed Paste ?
Galbūt kas nors yra gaminęs tokią pastą ?
Pasidalykite savo patirtimi.

feinkostParanoia

Don't buy from me
Resident
Reaction score
10
Sveiki,
Norėčiau papasakoti apie savo patirtį, susijusią su vadinamąja "amfetamino pasta" mūsų šalyje.
Patirtį turiu tik Vokietijoje, Nyderlanduose ir Lenkijoje.
Netgi drįsčiau teigti, kad mitas apie "gerą amfetamino pastą" atsirado šiose šalyse.
Jei pas mus būtų amfetamino pasta, kurios sudėtyje būtų "tik" etanolio, o amfetamino sulfato kiekis - 30-70 %, ir kuri po to galbūt būtų tik ištempta gliukoze, savo laimės ir džiaugsmo net negalėtum įvardyti žodžiais!!!!!.
Čia, Europoje, prekeivius domina tik maksimalus pelno kiekis, o ne kokybė - toks yra šūkis.
Tam jie sugalvojo amfetamino pastos mitą ir jis skamba taip: kuo produktas drėgnesnis ir kuo labiau smirda chemikalais, tuo geresnė kokybė!!!!
Visi juo patikėjo, kurį laiką ir aš, dauguma, deja, iki šiol tiki šiuo mitu!
Iš esmės prekiautojas, kuriuo pasitikite, tėra geras pasakotojas, kuris pats nežino, kas yra pastoje, jau nekalbant apie tai, kaip ji buvo pagaminta. Kodėl turėtų, jei tik žmonės perka šlykštynes ir pelnas didelis.
Amfetamino pasta, kurią galite nusipirkti, dideliais kiekiais gaminama kokiame nors kieme!
O vyksta taip: į didelę statinę supilama amfetamino bazė (Freebase kaip aliejus, BMK, PMK, APAAN), tada metanolis,
viskas truputį maišoma ir tada dedama sieros rūgštis, kol nieko daugiau nenusėda į "amfetamino sulfatą, tada ant jo būna daug kofeino (paprastai ant 1kg pagamintos pastos būna apie 6 - 9kg kofeino!!!!), o kad visa tai išliktų gražiai drėgna, ant jos pilama IPA arba etanolio. Jei kas nors dėl užterštumo pakinta, pvz., įgauna rausvą spalvą, tai už didesnius pinigus parduodama kaip rausvas šampanas arba kokiu nors kitu įmantriu pavadinimu, ir tai veikia, visiškai iškrypėliška.
Ir žmonės tai perka, perka ir perka! Jie mano, kad kuo drėgnesnė ir kvapnesnė pasta, tuo ji kokybiškesnė, labai liūdna.
Prieš daugelį metų pradėjau šią amfetamino pastą plauti acetonu, kad pašalinčiau sintezės likučius ir pašalinčiau prailgintojus.
ir pašalinti prailgintuvą. Bet mums extenderis Nr. 1 yra kofeinas, todėl po plovimo acetonu dar kartą viską nuploviau
verdančiame distiliuotame vandenyje, atvėsinau iki kambario temperatūros ir įdėjau į šaldytuvą 2 valandoms.
Tada viską perfiltravau, kas liko išgarinti! taigi gavosi visai neblogas amfetaminas! Išeiga vis mažėjo ir mažėjo!

Tuo tarpu aš pats nusodinu amfetamino sulfatą per laisvąją bazę (A-Oil), tai vienintelis būdas gauti gerą amfetaminą.
gauti. Juokingiausia, kad jei kam nors pasiseka ir gali nusipirkti tokį amfetamino sulfatą, iš manęs ar dar iš ko nors, tai dažniausiai tai suvokiama kaip blogai, nes trūksta didžiulio kiekio kofeino ir neigiamo šalutinio poveikio sintezės likučių ar dar ko nors!
Dažnai tokiems pirkėjams ir kaina būna per didelė, nes kiekybė iškeliama aukščiau už kokybę!
Yra tik nedaugelis, kurie nori mokėti didesnę kainą ir tada taip pat gauti švarų produktą, šie žmonės taip pat supranta, kad, Freebase tapo labai brangus (deja, visada prastėjant Freebase kokybei), taip pat tapo labai sunku Europoje gauti HSO4!

Štai ir viskas
Mano nuomone, turėtumėte laikyti save laimingu su tuo, ką aprašėte pirmoje dalyje!
belieka tikėtis, kad kada nors nebus tokių snukių, kaip pas mus čia!

Ahoy

CuriousStudent

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Sveiki! Ačiū už informatyvią ataskaitą! Tikrai vertiname!

Galiu papasakoti apie savo patirtį, susijusią su Vokietijoje ir Nyderlanduose pagaminta greitinimo pasta.

Greičio žaidime dalyvauju iš tikrųjų jau gerus 15 metų, gana chroniškas naudotojas esu nuo 5 metų.

Iš tikrųjų 98 % mano pirkinių buvo greičio pasta. Jūs teisus, čia taip pat yra rinkodaros dalykas. Žmonės sako, kad šlapia greičio pasta yra "tiesiai iš laboratorijos", "labai gryna" arba "labai stipri". Kadangi to dalyko negalima šniukštinėti (ir tikrai nereikėtų!!! - paaiškinsiu vėliau), kolegos naudotojai įpratina ir įkalba, kad pirmiausia reikia išdžiovinti tą dalyką. Būdamas dar kvailesnis anksčiau maniau, kad drėgnas tirpalas dedamas kaip pjaustymo priemonė. Netgi maniau, kad jis gali būti dedamas tam, kad pardavėjai į pastą galėtų pridėti kitų pjovimo medžiagų, todėl galutinis produktas bus geriau sumaišytas kaip tik 2 sausų miltelių junginiai, tarkime, amfetaminas ir kofeinas, dėl to gali atsirasti "karštųjų taškų" - terminas gal geriau žinomas fentanilio scenoje, kur netolygus mišinys gali būti net mirtinas, kai 1 eilutė yra gerokai stipresnė už kitą, kur tiesiog gaunasi pjūviai ....

Aš dar tik pradedu tyrinėti gamybos procesą ir kvestionuoti skirtingo greičio rezultatus ... Kai perku greičio pastą, esu įsitikinęs, kad tai tirpikliai ... Negaliu pasakyti, kokie jie naudojami, ir klausiu savęs, ar iš tiesų tirpalas yra dėl to, kad produktas nebuvo išdžiovintas pirminio chemiko - bet neabejočiau, kad godūs stūmėjai ant viršaus užpila kokį nors tirpalą, gal izopropilo, ar dar kokį, kad suteiktų kur kas daugiau svorio ir vėl išgautų cheminį kvapą, kurį dauguma pirkėjų laiko "labai geru" ir "grynu".

Aš pats nemėgstu pastos pavidalo, nes man tai yra tiesiog nebaigtas produktas. Nėra nieko blogiau, nei eiti į vakarėlį su pasta ir negalėti suvartoti savo gėrybių.
Kitas neigiamas dalykas yra tai, kad niekada nežinai, kiek iš tikrųjų moki už greitį: jei perki 1 g pastos už, tarkime, 3 EUR, nežinai, ar joje bus 400 mg džiovintos pastos, o gal tik 250 mg. Be to, svoris palaipsniui mažėja, kai daugiau veikiamas oras.

Dėl to pereinu prie kito dalyko: man labai gaila sąžiningų prekiautojų ir (arba) perpardavinėtojų: Su kiekviena prieiga prie jų slėptuvės jos svoris dėl oro poveikio bus mažesnis. Jei su tuo neapskaičiuosite, gali būti, kad parduodami net patirsite nuostolių .....

Jei išdžiovinsite dažniausiai prekiaujamą greičio pastą, bus geras nuostolis, gal vidutiniškai 50 %. Tačiau yra drėgnos ir dar drėgnesnės greičio pastos. Neseniai pirkta 11 gr. speed pastos išėjo apie 4 gr. Jei dabar perskaičiuotumėte kainą, taptų akivaizdu, kad rinka šiuo metu yra tokia slegianti, kad tokios kainos tiesiog nepriimtinos. Be to, jūsų pirkėjai tiesiog nukeliautų pas kitą pardavėją, parduodantį lygiai tokį patį šūdą SU tirpikliais, nes jis "daug pigesnis".

DĖMESIO VISIEMS!!!
Dabar apie mano įspėjimą! NEVARTOKITE ŠVIESOS SĖKMĖS EUROPOJE, jei nesate 100 proc. įsitikinę, kad už jos stovi toks protingas ir atsidavęs žmogus kaip Marvinas "Popcorn" Suttonas. Jo recepte iš tikrųjų yra prasmės, ir aš suprantu, kodėl reikėtų gaminti tokią pastą, ir manau, kad amfetaminas, sumaišytas su etanoliu ir (arba) gliukoze, turėtų būti geras.
Reikalas tas, kad, bent jau iš savo patirties, esu labai labai labai įsitikinęs, kad tai, kas čia parduodama kaip pasta, yra ne TIK amfetaminas su ETANOLU, bet ir kiti tirpikliai, kurie, esu tikras, gali būti gana pavojingi nosiai ir smegenims, jei nebus tinkamai išdžiovinti.
Jei einate į vakarėlius, kuriuose yra narkotikų informacijos stendai / lankstinukai, jie visi sako, kad niekada negalima vartoti šlapio spido, o prieš tai reikia leisti jam tinkamai išdžiūti!!! Tai vyrukai, kurie taip pat užsiima narkotikų tikrinimu, spėju, kad jie žino, apie ką kalba ir kokia medžiaga šiuo metu cirkuliuoja ....
Kai gaunu savo maišelį savaitei / mėnesiui, pirmas dalykas, kurį padarau, tai praplėšiu maišelį, įdedu į dubenį ir leidžiu 2-3 dienas išdžiūti. Štai čia kaina nuo pradinių 5 EUR už g pakyla iki kokių 15 EUR su gatavu produktu. Jei parduočiau greitį, žmonės juoktųsi ir rodytų man pirštu... Jei dabar vėl pridėčiau pakankamai tirpiklių, kad vėl pasiektų pradinį svorį, jie pasakytų, kad sąžininga... su tokiu pačiu amfetamino kiekiu, tik pavojingesniu ir faktiškai nesuvartojamu pavidalu. Beprotybė!

Situacija čia tapo tokia slegianti, kad atsidūriau čia, HAHA!
Priimkite tai su druskos grūdu ....

Tai, kas vyksta Europos greičio rinkoje (bent jau galutiniam vartotojui), mano nuomone, yra NUSIKALTIMAS ir BLASFEMIJA visais lygmenimis .... Pažinojau vaikiną, kuris tiesiog ŽINOJO, ką daro ... Amfetaminas gali būti toks nuostabus, euforizuojantis ir pigus narkotikas / vaistas ... Aš tikrai noriu žinoti, kokiu liūdnu ir suėstu žmogumi reikia būti, kad iš šios medžiagos atimtų visą malonumą ... Neįtikėtina ir nepriimtina, ką kai kurie hilerių stumdytojai šiais laikais vakarėliuose bando pateikti kaip greitį. Kaip ir farmacijos kompanijos, kurios nustato siaubingas kainas už narkotikus, iš kurių yra išgaunamas VISIŠKAS ŽAIDINYS, tereikia pažvelgti į šį OxyNeo ir lėto atpalaidavimo oksikodono šūdą... o paskui visuomenė stebisi, kad Amerikoje vystosi fentanilio šūdų šou... yeah.... jei narkotikai yra brangūs, pavojingi ir net nebejuokingi, nes kam tada tas šūdas? Net nebeverta dėl to šlamšto kriminalizuotis ... taip ... žaisti kvailus žaidimus, laimėti kvailus prizus, aha ....

Bet kokiu atveju, po viso to mano pykčio dėl greičio pastos, aš iš tikrųjų manau, kad Marvinas "Popcorn" Suttonas turi tikrai gražų požiūrį į tai. Noriu tik pasakyti, kad nemanykite, jog jo receptas yra Europos greičio pastos standartas. Taip nėra!
Bet kokiu atveju, ačiū už įdomų įrašą!!!

Turiu keletą klausimų kolegoms skaitytojams / skelbėjams:

1) Kadangi į greičio žaidimą įsitraukiau tik po 2000 m. .... Koks buvo speedas 80-aisiais, 90-aisiais ir t. t. Europoje? Ar sausieji milteliai buvo standartas?

Tiesą sakant, esu girdėjęs, kad senosios mokyklos baikerių metas "crank" JAV buvo milteliai, o ne rūkomos ledo kristalų drožlės .... Jei neklystu, manau, kad tokią formą savo vaizdo įrašuose daro ir dėdė Festeris ....

Šiaip ar taip, mane taip pat domina, kokias greičio formas gaunate kitur pasaulyje... Tiesą sakant, man šiek tiek gaila amerikietiškos speed situacijos, nes, kaip spėju, jūsų standartinis amfetamino produktas yra arba farmacinis adderalas, arba slaptas metamfetaminas?

Azija skęsta kristaliniame metamfetamine... Pats esu jį bandęs, bet iš tikrųjų man daug labiau patinka normalus amfetaminas! Kaip jau sakiau, esu beveik chroniškas greičio vartotojas... po 3 dienų nemiegojimo nuo normalaus amfetamino, man patinka "susukto" proto būsena, kita pakartotinė dozė nebeveikia taip stipriai, o iki to laiko aš vis tiek mieliau rūkau sąnarį, miegu ir valgau.

Mano požiūriu, metamfetaminas yra daug mažiau kontroliuojamas ir skirtas kasdieniam vartojimui... o didžiausias kontrastas yra siaubingai ilga vartojimo trukmė ir itin sunkus nusileidimas... Kartą su ledu išbuvau nemiegojęs penkias dienas, tai buvo pati baisiausia bloga kelionė su narkotikais .... daug daug blogesnė nei, tarkime, sudėtinga grybų ar LSD kelionė ...., kurios nebūtų buvę su įprastu amfetaminu.

Be to, pažįstu chroniškų amfetamino vartotojų Europoje... turėdami toleranciją, jie labai gerai sugeba normaliai gyventi... miegoti, valgyti, dirbti ir t. t. .... Kadangi žinau, kad amfetaminas nėra sveikas, jie iš tikrųjų neatrodo sutrikę, nesveiki, anoreksiški, turi daug paranojos ir t. t. ....

Pažįstu chroniškų amfetamino vartotojų iš azijos... damn.... ne kiekvienas metamfetamino vartotojas taps dar vienu "metamfetamino veidų" žmogumi... bet jis gana užtikrintai turi potencialo tave ten nuvesti, jei nori arba tau tai nerūpi!!!

2) Apie spalvinimą:
Tiesą sakant, aš ir keletas mano speed draugų manome, kad kai pasta išdžiūsta ir šiek tiek pagelsta, tai yra geras didesnio speed grynumo ženklas ... Aš/mes spėjame, kad taip yra dėl amfetamino oksidacijos, kuri byloja apie gerą amfetamino kiekį, o supjaustytas šlamštas neturės daug amfetamino, todėl nesioksiduos, todėl ir netaps šiek tiek gelsvas ...

Vienoje iš jūsų nuotraukų po eilute "apsinuodijimas toksinėmis cheminėmis medžiagomis" taip pat yra geltonos spalvos ...
Kaip visiškas noobas - ar mūsų prielaidos teisingos, ar geltonuojanti greičio pasta iš tikrųjų yra netinkamos sintezės ir (arba) šalutinių produktų požymis?

O .... tai gavosi ilgas įrašas ...
Na, kaip ir sakiau ...
Aš esu greičio entuziastas ...
Į sveikatą!!! :p

MisterAnonymous

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Jei jūsų amfetaminas yra baltas, kai jis yra drėgnas, bet išdžiūvęs pasidaro LITLLLLE BIT geltonas, tai nėra problema, jūsų teisė, bet jei jo tamsiai geltonas, kaip jūsų minėtoje nuotraukoje, tai tiesiog toksiškas šūdas!!!

MisterAnonymous

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Gyvenu Nyderlanduose ir čia yra profesionalių laboratorijų, kurios nemokamai ištiria kiekvieną narkotiką, ir 90 % tiriamo amfetamino turi bent 70 % kofeino, bet tie kvailiai nežino, kad tiek kofeino gali būti mirtinai pavojinga, bet jiems rūpi tik pelnas, todėl aš pradėjau pirkti freebase tik skaidrų kaip vanduo ir su tinkamu svoriu tada nusipirkau 1 kg P2NP ir atlikau NaBH4 sintezę, ji buvo tokia gera, kad iš karto nusipirkau 100 l reaktorių su dvigubu apvalkalu ir visus kitus daiktus, pavyzdžiui, garo generatorių, kad galėčiau distiliuoti savo laisvąją bazę garais, ir dabar gaminu savo P2NP, o aš tik padidinu jį iki 100 l reaktoriaus ir parduodu tik dviem draugams, ir viskas! Bet nepasitikėkite "pasta"!!!

elliot100

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Visada norėjau išbandyti greitųjų pastų.

Grammdalf_der_Schneeweiße

Don't buy from me
Member
Language
🇩🇪
Reaction score
2
Blyksniai apie geriausius skaitant, Vokietija ir jūsų pastos ir viena geresnė už kitą, ir t. t. Ir puikios nuotraukos, tokios kūrybingos ir spalvingos...

BET TAIP IR TURI BŪTI, TAI TIKRAI TAVE STUMIA.
🥺

Bla bla bla bla (kai kurie žmonės net labai nori ieškoti spalvotų šiukšlių)

Deja, tikrai blogai ir mane neįtikėtinai liūdina tai, ką kartais čia tau siūlo, jei neturi patikimo adreso.
Ir ko čia kartais už tai reikalaujama (10 €+), o čia taip pat mokama 😭

Retai kada tenka matyti žmonių, kurie bent truputį su tuo vargsta. BET JIE ŽINO VIENĄ DALYKĄ! JIE TURI PAČIUS GERIAUSIUS XDD
Ir dabar, peržvelgęs čia esantį puikų forumą, aš iš tikrųjų rimtai susimąsčiau, kiek mano parduotuvėse apskritai buvo "tikras stiprintuvas"

😂 😂😂(nesijaudinkite, aš nesu ir niekada nebuvau spalvotos pastos medžiotojas )
Turėjau žmogų, kuriuo pasitikėjau daugelį metų.
Man iš tikrųjų visai patiko stebėtis, kodėl jis vėl tampa šviesus ar tamsus.

Perkėlus namą ir praradus mano pasitikėjimo adresą, aš natūraliai ėjau ieškoti čia.
Ėmiau ieškoti.
Ir tai, ką pamačiau ir ką man pasiūlė, mane šokiravo.
Taigi šiuo metu verčiau padarysiu pertrauką, kol kada nors atsivers naujos pasitikėjimo durys

aš prie jo prisijungsiu, nepasitikiu pastos, o kas čia dar juokinga? ❗

Grammdalf_der_Schneeweiße

Don't buy from me
Member
Language
🇩🇪
Reaction score
2
Labai labai labai liūdnas gėdingas verslas yra tai, kad iš jo uždirbti pinigai būtų gražu, jei jis galėtų verkti, bet taip garsiai ir ilgai, kad jį savanoriškai atneštų atgal.

armanimani

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
53
Serbijoje labiausiai mėgstama greitoji pasta ir šlapia greitoji, iki tokio lygio, kad kai kas nors gauna sausą greitąją, jie automatiškai galvoja, kad juos apiplėšė ir gavo kažkokį šūdiną produktą, kas yra juokinga. Sutinku, kad speed pasta gali būti geresnė, kaip rašoma pirmoje šios temos dalyje. Bet čia nesvarbu, kokia yra amfo kokybė, žmonės tiesiog nori, kad jis būtų šlapias ir pastos pavidalo, kas mane tikrai stulbina. Labai prasta rinka ir žinios. Vienu metu draugas man pasakė, kad jo rankose buvo šiek tiek speed pastos, nuėjo ir pabandė ją.. Ir jei kas nors tiki manimi NIEKO. Medžiaga manęs net nepalietė, gal labai lengvas jausmas, bet apskritai nieko. Turėjo amfos kvapą, pieno baltumo spalvą, konsistenciją, bet trūko pagrindinio dalyko - potencijos ir jos poveikio. Norėčiau sužinoti, kas tai buvo per medžiaga. Jei kas nors turėjo panašios patirties, prašau susisiekti.

.

Xtrembendion

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
1
Ar iš a-aliejaus + IPA ir sulfido rūgšties taip pat gaminami makaronai?

ActionAyi

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
9
taip tikrai galite net su acetonu, turite tik atkreipti dėmesį, kad temperatūra vis dar būtų mažesnė nei 20 ° C

Qwertz123

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Pati reakcija su rūgštėjimu vyks daugiau nei 20 laipsnių, todėl

ActionAyi

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
9
Taip bus, jei jo nesušaldysite.
Bet su acetonu tai bus aldolio reakcija, jei lėtai neatvėsinsite rūgšties

Qwertz123

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
IPA nėra 100 % IPA, jo sudėtyje yra daugiausia vandens, kaip ir keli %. Tai ištirpins jūsų amfetaminą.

ActionAyi

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
9
IPA paprastai 99 proc. vienas procentas nėra svarbus.
70 % IPA nėra geras koice