- Language
- 🇫🇷
- Reaction score
- 171
Namuose radęs dėžę senos... suprask, labai senos (8-13 metų senumo) grybų auginimo įrangos, pabandysiu iš jos išpešti keletą dalykų.
Pabandysiu padaryti skystą kultūrą, kad pažiūrėčiau, ar ji atgims, pradėsiu nuo komercinio švirkšto PV (P. Cubensis "Pura Vida") likučio.
(neketinu čia priminti visų higienos ir aplinkosaugos priemonių, kurių tam reikia... tai nėra tikslas ir šioje temoje, o aš paisiau tik minimumo, rankų, indų ir erdvės valymas dirbant su alkoholiu, adatos deginimas žvake, daugiau nieko neturėjau...)
Darbo pradžia 21/05 apie 14 val.
- 200 ml H20
- 8,5 gr medaus
- Sumaišykite gerai 15min 15 psi slėgiu (iš viso +- 30 min virimo)
- Prieš atidarydami slėginę viryklę, leiskite skysčiui atvėsti, jei jis vis dar šiek tiek karštas...
Pastaba: plūduriuoja nedidelės nuosėdos, spėju, kad medaus... karamelizuoto? tuo metu pirmenybę teikiau akacijų medui, bet šį kartą po ranka jo neturėjau.
- 2 ml 10 tūrio dalių vandenilio peroksido injekcija
- Mišinys gerai Sporų įšvirkštimas
Pastaba: Tikiuosi, kad jis pakankamai atvėso... esu nekantrus.
- Laikymas tamsoje 20/25° temperatūroje
Po kelių valandų smagiai pasigaminau 2 sporinius švirkštus su senais atspaudais (vienas mano ir vienas draugo) iš 2008 m. ir dar turiu komercinį švirkšto foną iš "Ekvadoro". Visa tai tam, kad galėčiau atlikti kitus bandymus, kai tik galėsiu. Man įdomu sužinoti, ar kas nors išliko.
visa tai buvo padaryta mėgėjiškai...
Aš buvau geriau įrengtas tuo metu...
Pažiūrėsime, ar tai mane motyvuos iš naujo apsirūpinti
bus tęsinys (jei ši tema turi ką nors bendro su šia tema... aš net nesu tikras)
Pabandysiu padaryti skystą kultūrą, kad pažiūrėčiau, ar ji atgims, pradėsiu nuo komercinio švirkšto PV (P. Cubensis "Pura Vida") likučio.
(neketinu čia priminti visų higienos ir aplinkosaugos priemonių, kurių tam reikia... tai nėra tikslas ir šioje temoje, o aš paisiau tik minimumo, rankų, indų ir erdvės valymas dirbant su alkoholiu, adatos deginimas žvake, daugiau nieko neturėjau...)
Darbo pradžia 21/05 apie 14 val.
- 200 ml H20
- 8,5 gr medaus
- Sumaišykite gerai 15min 15 psi slėgiu (iš viso +- 30 min virimo)
- Prieš atidarydami slėginę viryklę, leiskite skysčiui atvėsti, jei jis vis dar šiek tiek karštas...
Pastaba: plūduriuoja nedidelės nuosėdos, spėju, kad medaus... karamelizuoto? tuo metu pirmenybę teikiau akacijų medui, bet šį kartą po ranka jo neturėjau.
- 2 ml 10 tūrio dalių vandenilio peroksido injekcija
- Mišinys gerai Sporų įšvirkštimas
Pastaba: Tikiuosi, kad jis pakankamai atvėso... esu nekantrus.
- Laikymas tamsoje 20/25° temperatūroje
Po kelių valandų smagiai pasigaminau 2 sporinius švirkštus su senais atspaudais (vienas mano ir vienas draugo) iš 2008 m. ir dar turiu komercinį švirkšto foną iš "Ekvadoro". Visa tai tam, kad galėčiau atlikti kitus bandymus, kai tik galėsiu. Man įdomu sužinoti, ar kas nors išliko.
visa tai buvo padaryta mėgėjiškai...
Aš buvau geriau įrengtas tuo metu...
Pažiūrėsime, ar tai mane motyvuos iš naujo apsirūpinti
bus tęsinys (jei ši tema turi ką nors bendro su šia tema... aš net nesu tikras)