Mano sąžininga nuomone, esu nustebęs, kad tai apskritai pavyko, ir nors žinoma, kad terminalinis fluoro atomas šiame kontekste veikia Bromidas bent jau gali būti (gera) išeinanti grupė, tačiau fluoridas niekada nėra tokia grupė dėl C-F ryšio stiprumo. Dvigubas ryšys reaguoja kitomis sąlygomis, todėl negali būti geriausia reakcijos vieta. Padarykite nedidelę partiją su 5-bromo-1-pentenu ir pažiūrėkite, ar produktas taps geresnis... Baltos spalvos tapimas baltu sąlytyje su acetonu aiškiai rodo, kad produktas yra kitoks, bet jūsų optimistiniu požiūriu galiu jį pavadinti nepilnu, todėl trūksta "uodegos", kaip siūloma pagal tai, ką aprašote, ir paaiškina didelį stiprumo sumažėjimą. Tikėtina, kad jums reikėtų naudoti 5-bromo-1-penteną arba 1-bromo-5-pentaną, kad kokybė pagerėtų. Nesu šios srities ekspertas, bet chemija man atrodo šiek tiek prasminga, nes man taip pat atrodo neįprasta, kad žmonės savo preparavimo klaidas aprašo tokiu grįžtamuoju būdu. Manau, kad galiausiai gausite arba geresnę nei yra potenciją, arba jokio reikšmingo pokyčio atvejį, kuriuo siūlau neparduoti, nes problema toli gražu nėra išspręsta.