Dabar suprantu, ką turite omenyje sakydamas "maži taškeliai", tai mane suklaidino. Tikrai rinkitės vientisą spalvą. Susidūriau su kažkuo kitu, todėl ir nurodžiau tekstūrą, bet iš nuotraukos tai sunku pasakyti. Medžiaga, kurią gavau parduotuvėje, buvo labai ruda ir lygios tekstūros, kuri galų gale buvo guminis šūdas, palyginti su įprastais strikeriais, kurie buvo labiau rausvi ir smėlėti liečiant. Girdėjau, kad fosfatus galima perdirbti iki 10 kartų? Ar pridedate 10 % ant šiek tiek svorio, pridėto atgal? (Darant prielaidą, kad šiek tiek prarandama perdirbant. Ar tai kompensuoja 10 %?) Kitaip tariant, ar pridedant 10 % padengiama panaudotų RP kokybė, prarastas kiekis, ar iš esmės ir viena, ir kita?
Jūs turite šiek tiek drąsos @FritBuchner. Bijau kaip velnias, kad tik užsisakyčiau stiklo įrangą. Man nerimą kelia ne tiek vienas daiktas čia ir ten, kiek bendras nuolatinis tiekimas. Pavyzdžiui, norėčiau pasiimti šiek tiek ma huang. Jei pavyks, norėsiu tai pakartoti, kol atsiras kas nors geresnio. Tai kartu su kai kuriais vienkartiniais stiklo gaminių pirkimais, nieko tokio. Kartkartėmis įmesk kokį nors RP, gal irgi su kitais tirpikliais ir t. t. Šen bei ten, o dabar jau tikrai pradės šilti. Niekam nesakau, ką daryti, tik bandau skleisti gerą žinią, jei ne naujokams, tai sau. Kalbėdamas už save, negaliu to pakankamai pabrėžti. Man patinka išsitraukti kamuoliukus, kai manau, kad niekas nežiūri ar nepastebės, tačiau tai nereiškia, kad niekas nežiūri ar nepastebės.