Paslėpkite savo duomenis bet kuriame USB įrenginyje

whey?

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
10
Toliau pateiksiu jums labai paprastą pavyzdį, kaip padaryti savo operacinę sistemą, įskaitant visus duomenis, nešiojamą ir nematomą nuo nepageidaujamų lankytojų.

Kadangi konvertavimas yra savaime suprantamas, jis nebuvo dokumentuotas vaizdžiai.

1 žingsnis:

Pasirūpinkite USB atmintine su dideliu skaitymo greičiu ir USB 3.1.

Mano atveju - " Samsung MUF-128AB".

Su tokiais matmenimis ji puikiai tinka šiam tikslui.

IrFBH3qk5h

Jums tereikia pašalinti ant atmintinės esantį atspaudą.

Toliau sukursite įkrovos atmintinę su operacine sistema, pavyzdžiui, "Windows to go" / "Linux Mint" per "Rufus".

"Youtube" yra daugybė instrukcijų.

Baigę diegimą, eikite į biosą, įkraukite atmintinę ir perkelkite visus svarbius duomenis į naująją sistemą.

2 žingsnis:

Užsisakykite USB įkrovos taisymo rinkinį, kuris atrodo autentiškas.

Dabar, manau, viskas turėtų būti aišku.

Paimkite superklijus ir pirmiausia suklijuokite kabelį su USB C pusės lizdu, o tada pačią jungtį.

Atkreipkite dėmesį į atstumą nuo lizdo iki jungties ir į tai, kad jis būtų išlygintas tiesiai.

Paimkite replės ir nupjaukite plastikinį falsh įrenginio korpusą.

Pamatysite, kad dydis nesiskiria nuo atsarginės dalies dydžio.

Priklijuokite kitos pusės dangtelį ir atsargiai pabandykite ten įstatyti lazdelę.

Nespauskite jos per stipriai, pašalinkite šiek tiek plastiko dangtelio viduje.

Mano atveju lazdelė buvo šiek tiek didesnė, todėl dangtelis įtrūko, todėl lazdelė dėkle sėdi šiek tiek kreivai, kaip parodyta nuotraukose.

Dabar turite atskirą operacinę sistemą, kurią galima pasiekti tik įjungus "įkrovimo laidą" į kompiuterį ir įkraunant jį per "Bios", kuri nebus rasta ir konfiskuota bet kokiu kratos atveju, nes ji nėra laikmena.

Q5lIZbWzwF

Norėdami būti tikri, kad nieko nenutiks, po kiekvieno naudojimo atjunkite jį nuo kompiuterio ir prijunkite prie maitinimo adapterio.

Od76y8APoa
TS5pPjWqlB

Žmonėms, kuriems, kaip ir man, reikia dar didesnio saugumo, yra dar vienas žingsnis.

3 žingsnis:

Nusipirkite dar vieną USB atmintinę ir MAŽĄ USB OTG adapterį.

WUPOvFbu1H

Be to, įsigijau OXVA xlim SE elektrinę cigaretę.

PHW9Y3xlIk
NyVKcOgjoF

Ją galima atidaryti ištraukus šone esantį kaištį, kaip parodyta vaizdo įraše.

Viskas, ką jums reikia padaryti, tai išimti akumuliatorių, nupjauti OTG kabelį ir prilituoti jį prie USB C prievado.

FXzYoB37ON

Prijunkite naują USB atmintinę, surinkite ją ir duomenų perdavimo kabeliu prijunkite prie kompiuterio.

E5sdwoiFCE

Įkraukite sistemos įrenginį iš kabelio, užšifruokite jį ir įdėkite raktą į kitą įrenginį.

Baigti!

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Išsaugota mano bibliotekoje :) Tai nuostabu!

whey?

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
10
Dėkoju, tikiuosi, kad galėjau padėti padidinti jūsų saugumą.
Žinoma, taip pat būčiau dėkingas, jei išgirsčiau jūsų asmeninių idėjų. Galimybės yra neribotos, kai pagalvoji, kad per USB galima prijungti beveik viską.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Be abejo, neturiu laiko rn ją sukurti ir ji nėra 100 % reikalinga, nes nesu pardavėjas, bet sukursiu, kai tik bus tinkamas laikas
Tiesą sakant, būtų gana beprotiška, kad visa tai būtų išsaugota USB C tipo, o ne įprastame, kad atitiktų androidų įkroviklių išvaizdą! Dauguma nešiojamųjų kompiuterių vis tiek turi C-Type prievadus.. įdomu, ar duomenų perdavimas būtų įmanomas per C tipo įkrovimo prievadus nešiojamuosiuose kompiuteriuose, bet esu įsitikinęs, kad tai bus lengviausia įgyvendinti

whey?

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
10
Deja, dvipusis usb C laidas neveiks, nes tokio dydžio laikmenos dar nėra, todėl įkrovimo kabeliui turi būti usb A prievadas.
Jei nerimaujate dėl pačios jungties, žinoma, galite naudoti minėtąjį remonto rinkinį pagal paskirtį, tik lazdelę sulituokite iš užpakalio.

Arba galite naudoti įrenginį su usb C įvestimi, kaip paaiškinta 3 žingsnyje, kur laikmena yra pačiame įrenginyje, kuris matomas tik tada, kai jis prijungtas prie kompiuterio OTG kabeliu.
Pavyzdžiui, mobiliojo telefono maitinimo šaltinis.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Būtų šaunu, jei iš tikrųjų būtų žaidimų ausinės ar kažkas panašaus ir jose paslėptumėte lazdelę..jos paprastai būna su įprastomis USB jungtimis

whey?

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
10
Turėjau ir aš apie tai pagalvoti. Šiuo atveju jungties tipas neturėtų reikšmės, nes turi būti naudojamas adapteris, toks, koks pavaizduotas paveikslėlyje viršuje.

Šiam projektui pakaktų vietos.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Revoliucija nebus transliuojama per televiziją :) Patinka jūsų parašas :)

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Ačiū už tai, kad įtraukėte tai į mano radarą, vyruti, netrukus šiek tiek pasidarysiu, esu labai labai labai nustebęs

Mohammed_Lee

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
Savo sienoje turiu keletą USB lizdų, visi jie skirti prietaisams krauti. Tik vienas iš jų yra manipuliuojamas sandisk micro usb. iš išorės atrodo vienodai ir manau, kad tikrai turėjote padaryti daug šūdų, kad popo išplėštų jūsų lizdus.
(taip pat labai gerai, nes aš esu kažkoks netvarkingas, kai kalbama apie perifales jau praradau 2 iš tų mažų atmintinių).

Mohammed_Lee

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
(žinoma, galima ir su nešiojamaisiais įkrovikliais)Viskas, ko jums reikia, yra mažytė lazdelė jūsų coice ir tai:

Attachments

• 3NakExlH54.png
    3NakExlH54.png
    192.6 KB · Views: 300

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Man labai patinka idėja paslėpti ją žaidimų ausinėse ar panašioje vietoje, kurią vis tiek būtų galima naudoti, nors ja ir būtų manipuliuojama

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Tai yra gudru! Man tai patinka! Ar prieš sėkmingai atlikdami keletą kartų suklydote? Man įdomu, ar galėčiau tai padaryti ir padaryti taip, kad tai atrodytų normaliai (ne klijais padengta kreiva masė)

Mohammed_Lee

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
Jei yra daugiau susidomėjusių žmonių, galiu paskelbti kaip tai padaryti, kai tik turėsiu laiko

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,117
Deals
1
Nesu pakankamai techniškai išprusęs, kad galėčiau tai įgyvendinti dabar, ir šiandien man to labai nereikia, bet vien apsižvalgius po savo namus galima rasti kalnus daiktų, su kuriais galėčiau tai padaryti. "Bluetooth" garsiakalbiai....Sienoje turiu lizdus su USB jungtimis. Turiu tokių, kurie prijungiami prie automobilio cigarečių žiebtuvėlių, daugkartinių įkroviklių, o kitos 2 USB jungtys paliekamos kaip įkrovikliai. Vaizdo žaidimų valdikliai. USB įkrovimo įrankiai ( pavyzdžiui, turiu 3 rotorinius įrankius, kurie įkraunami USB.... Yra plati atvira rinka, kurioje kas nors gali gaminti ir pardavinėti šią šnipinėjimo programinę įrangą