Racemic meth

alwaysalpha

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Ar gali man kas nors paaiškinti reemic meth???
Ir jei turite receptą, kaip jį užkurti, pasidalykite juo čia (nesudėtingas nedidelės apimties)

rqq

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
26
Čia pateikiami keli raceminės metamorfozės metodai. Taip pat keletas vaizdo įrašų, jei teisingai pamenu. Tiesiog naudokitės paieškos juosta.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,116
Deals
1
Gerai, taigi meth, jis turi 1 chiralinę anglį. Viena anglis, kuri šiek tiek pasisuka, jei žiūrėtum į pistoleto vamzdį. Įsivaizduokite, kad kas nors važiuoja dviračiu link jūsų. Jie iškiša kairę koją. Tada iškelia dešinę koją. Štai kuo skiriasi L(eavo) ir D(extro) metamfetaminas. Raceminis metas reiškia tik tai, kad tai maždaug 50/50 mišinys. Būtent tai gaunama, kai naudojamas ne chiralinis prekursorius. Pavyzdys: P-2-P, fenilacetonas, dauguma efedrino ir pseudoefedrino prekursorių yra chiraliniai, nors jie turi 2 c chiralinių angliavandenilių, tačiau redukuojant į metamfetaminą praranda pirmąjį. O antrasis lemia, ar gaminate L, ar D metamfetaminą, tačiau naudoti L ir D yra archajiška, o šaunūs vaikai naudoja R ir S, kaip ralio sporto lenktyninis automobilis

alwaysalpha

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Ačiū, žmogau, ar galite pateikti receptą, kaip jį pagaminti (nesudėtingą)?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,116
Deals
1
Gaminant metamfetaminą? Raceminį ar D? Sukratyti ir kepti per litį / amoniaką, beržinę reakciją, leukartą, al/hg, elektroredukciją, per chloroamfetaminą? Per metiaminą ir katalizatorių... ką jūs bandote?

alwaysalpha

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Ne purtyti ir kepti nėra tai, ko noriu.
Noriu pasakyti, kad man tinka paprastas būdas su paprasta įranga, kad galėčiau nedideliu mastu pasigaminti raceminį metamfetaminą (tik mokymuisi)
Taigi, jei galėčiau rasti tam skirtą metodą, man būtų nuostabu.
Ar galite man padėti?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,116
Deals
1
🤔easy way?? Simple equipment,.... yep that's a shake and bake with lithium our of a battery and an ammonium compound