3-CMC 100 litru reaktorā, kāds ceļš ir visefektīvākais un/vai vienkāršākais?

bubbler

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Sveiki,

Ja es gribu veikt 3-CMC 100 l reaktorā ar dzesēšanas/karsēšanas sistēmu, kāda sintēze ir vispiemērotākā šādam mērogam? Un vai man ir jāizvēlas starp vieglu VAI lētu reakciju, vai arī ir kāds vidusceļš, lai iegūtu pa druskai no abām?

Kāda būtu ķīmisko vielu attiecība, lai reaktors darbotos ar maksimālo jaudu vienā partijā?

Paldies

bubbler

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Priecātos, ja arī foruma vecmeistari sniegtu man kādu ieguldījumu =) Es redzēju, ka @William Dampier ir devis dažas norādes par cmc reakcijām, @G.Patton arī. Dažās diskusijās esmu redzējis arī @The-Hive. =) Ceru, ka izdosies izvērst diskusiju.

Esmu lasījis pavedienus, kur tiek apspriestas 100g partijas 3-cmc, bet tagad gribētu saņemt kādas norādes, kā to darīt arī reaktorā profesionālāk.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,077
Deals
1
Sveiki, labākais veids no 3'-hlor-2-bromopropiofenona, tiešā aizvietošana nukleofilā, līdzīgi kā ar 4-mmc. Vai jūs esat ieguvuši 3-cmc, izmantojot nelielas partijas?

bubbler

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Runājot par šķīdinātāju, es domāju, ka es dotu priekšroku DCM, jo tas ir viegli pieejams, ja vien jūs nesakāt citādi?

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
310
Deals
1
Ir daudz dažādu metožu, kas jums vislabāk atbilst un kādas ķimikālijas jūs varat iegūt @Netflix vai 100 g partijas ar 300 ml DCM krata un cep stilā vai etilacetātu, nevis DCM īsāku reakcijas laiku.

bubbler

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Paldies par atbildi, sāksim diskusiju =)

"There's loads of different methods, it's what suits you best" thats why I came here to try to find out together what would suit me best in this batch scale so I would be super appreciates with some more ideas and input regarding this.. Es domāju, ka man vajadzēs apspriest vai vismaz saprast dažādu reakcijas ceļu plusus/ mīnusus, pirms es varu izlemt, kas man būtu piemērots.

Tātad DCM salīdzinājumā ar to, kas prasa ilgāku laiku? Esmu redzējis daudz informācijas, kas izkaisīta attiecībā uz CMC, tāpēc tagad centīšos visu apkopot šajā tēmā.

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
310
Deals
1
Sekojiet @Netflix, kas ir vienkāršākā metode. Jūs varat visu, tāpēc apskatiet sadaļu Jautājumi un atbildes, kur atradīsiet daudz vairāk informācijas.