neuro Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Sep 16, 2023 Messages 7 Reaction score 17 Points 3 Sep 24, 2023 #1 Esmu meklējis Catha edulis sēklu avotu, kādam ir kāds šādu lietu avots ASV? Esmu meklējis arī Erythroxylum novagrantese sēklas arī ASV, ir kādi valsts vai privāti avoti?
Esmu meklējis Catha edulis sēklu avotu, kādam ir kāds šādu lietu avots ASV? Esmu meklējis arī Erythroxylum novagrantese sēklas arī ASV, ir kādi valsts vai privāti avoti?
yuiopjkl Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Mar 14, 2022 Messages 77 Reaction score 47 Points 18 27 Oct #2 Es domāju, ka izplatītākais kata audzēšanas veids ir ar spraudeņiem. Ir iespējams audzēt kātu arī ar sēklām, taču tas nav izplatīts. Upvote 0 Downvote
Es domāju, ka izplatītākais kata audzēšanas veids ir ar spraudeņiem. Ir iespējams audzēt kātu arī ar sēklām, taču tas nav izplatīts.
K Ketaholiker Don't buy from me Member Language 🇩🇪 Joined Jul 28, 2024 Messages 10 Reaction score 1 Points 1 30 Aug #3 jā, es to daru, bet audzēju lēni, tas ir tikai jautrības labad, lai būtu jauks augs Upvote 0 Downvote