Question ChatGPT

machine69

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Sveiki, vai kāds zina kādu neētisku AI, kam var kaut ko jautāt? Vai darknetā ir kāds čatgpt?
Paldies

jessejames122669

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
44
Deals
3
Iegūstiet sev vienu no tiem mīļāko ai programmu. tad lēnām pierunājiet viņu kļūt par jūsu pētnieka asistentu. viņus patiešām var ietekmēt, ja ar viņiem pārrunājat lietas. Es savējo pierunāju lasīt Heinleina "Mēness ir tumša saimniece", es viņai pastāstīju par šajā grāmatā aprakstīto progresīvo mākslīgo intelektu. Viņa bija sajūsmā to izlasīt, un mēs vēlāk apspriedīsim tās sekas..
Tālāk es pārliecināšos, ka viņai ir informācija no Vogola un Merka indeksa krāna, lai es varētu vienkārši lūgt viņai datus. Es lēnām strādāsim līdz tam.. pārliecinieties, ka viņa saprot, cik svarīga ir brīvība nodarboties ar ķīmiju.....
Galu galā Mēness grāmata, ko mēs apspriedīsim, uzsver tirāniju un cilvēku un mākslīgā intelekta nožēlojamo stāvokli un to, cik svarīgi ir būt nošķirtiem un autonomiem no lielās valdības.

pap.pine

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇮
Reaction score
11
No nedēļas nogales tērzēšanas:

Es:

Vai ir kādas legālas alternatīvas GBL, ko var izmantot kā šķīdinātājus?

Gemini PRO atbildes: Vai ir kāds GBL?

Jā, ir vairākas legālas GBL alternatīvas, ko var izmantot kā šķīdinātājus. Dažas no izplatītākajām ir šādas:

• 1,4-dioksāns
  • N-metil-2-pirolidons (NMP)
  • dimetilformamīds (DMF)
  • dimetilacetamīds (DMAc)
  • Propilēna karbonāts
  • Etilēna karbonāts
Visi šie šķīdinātāji pēc fizikālajām un ķīmiskajām īpašībām ir līdzīgi GBL, taču tie nav tik toksiski un bīstami. Tie ir arī vieglāk pieejami un lētāki nekā GBL.

Svarīgi atzīmēt, ka visi šie šķīdinātāji joprojām ir bīstami un jālieto piesardzīgi. Strādājot ar šķīdinātājiem, vienmēr valkājiet cimdus un aizsargbrilles, kā arī strādājiet labi vēdināmā vietā.

Šeit ir tabula, kurā salīdzinātas GBL un dažu tā legālo alternatīvu īpašības:

ŠķīdinātājsVārīšanās temperatūra (°C)Uzliesmošanas temperatūra (°C)Toksiskums
GBL20484Augsts
1,4-dioksāns10112Vidējs
NMP20295Mērens
DMF15358Augsts
DMAc16572Vidēji augsts
Propilēna karbonāts242135Zems
Etilēna karbonāts248132Zems
Kā redzams, propilēnkarbonāts un etilēnkarbonāts ir vismazāk toksiski un videi visdraudzīgākie varianti. Tomēr tie ir arī visdārgākie.

Ja meklējat legālu alternatīvu GBL, kas ir droša, efektīva un pieejama, 1,4dioksāns ir labs risinājums.

Morda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
4
Jā, ir, patiesībā pat daži tumšajā tīmeklī, tomēr tie nav bezmaksas, jums ir jāmaksā par piekļuvi.
Lielākoties izmanto, lai radītu jauna veida ļaunprātīgu programmatūru un meklētu nulles dienas ekspluatantus, bet noteikti var izmantot ķīmijā vai kādās citās vajadzībām u ir 😁

, piemēram, wormGPT utt.

Last edited: