• Willkommen im Germany Teil des Forums. Denken Sie daran, dass das Posten von Kontakten (Jabber, Telegram, Signal und andere) zu einem permanenten Verbot führen wird! Wenn Sie sich entscheiden, etwas zu kaufen oder zu verkaufen, ohne ein Treuhandkonto zu benutzen und Geld verlieren, können wir Ihnen nicht helfen.

Mephedrone Sale Dead Drop Frankfurt am Main Nāves pilieni Frankfurtē!

BioHackers

BioHackers
Language
🇺🇸
Reaction score
139
Deals
171

💦💧BioHackers

21192.jpg
Mūsu uzņēmums specializējas tikai un vienīgi mirušo pilienu tulkošanā. Šodien mēs paziņojam par mūsu atvēršanu Frankfurtē. Lai atzīmētu šo notikumu, mēs dāvinām 10 mirušo pilienus ar 2 g tīra mefedrona (ja būs vairāk gribētāju, dāvināsim vairāk).

Lai saņemtu bezmaksas paraugu, jums jābūt BB rezidentam vai BB biedram. Tāpat jums ir jādzīvo Frankfortā.

Ja neesat BB iedzīvotājs vai foruma dalībnieks, bet dzīvojat Frankfortā un vēlaties izmēģināt mūsu produktu, samaksājiet 40 $, un mēs jums atmaksāsim naudu pēc tam, kad būsiet uzrakstījis detalizētu atsauksmi par to, kā saņēmāt produktu, kā to lietojāt un kā jūtāties. Pārskatā jāiekļauj izstrādājuma attēls un ļoti detalizēts visa procesa apraksts.

Svarīgi: "Dead drops" ir ātrākais veids, kā piegādāt preci pircējam! Tāpēc mēs lūdzam jūs saņemt produktu un atstāt atsauksmi 1 dienas laikā! Ja saņemat paraugu un pārtraucat sazināties ar mums, jūs tiksiet nolādēts un degsiet ellē. Viss, ko mēs lūdzam, ir atstāt atsauksmi!

Ar cieņu, BioHackers komanda!
Dead Drop veikals
Skatīt preci 769

VeNoMxXx

Don't buy from me
Resident
Reaction score
14
Es saņēmu ļoti jauku mefedrona paraugu ! man bija aizkavējies, bet viss darbojās labi bija viegli atrast, bet labi paslēpts ! ļoti ātri un lielisks klientu sevice aswell ! es saņēmu savu cilvēku nākotnei es varu tikai ieteikt ! 5/5 visos punktos !