Tagad es saprotu, ko jūs domājat ar "mazajiem punktiem", tas mani mulsināja. Noteikti izvēlieties vienkrāsainu. Es saskāros ar kaut ko citu, tāpēc precizēju faktūru, bet no attēla to ir grūti noteikt. Tas, ko es dabūju veikalā, bija ļoti brūns un ar gludu tekstūru, kas beidzās kā gumijveida sūds, salīdzinot ar parastajiem streikotājiem, kas bija vairāk sarkanīgi un smilšaini uz tausti. Es dzirdēju, ka fosfātu var pārstrādāt līdz pat 10 reizēm? Vai jūs pievienojat 10 % virs nedaudz atpakaļ pievienotā svara? (Pieņemot, ka nedaudz tiek zaudēts pārstrādes laikā. Vai tas ir tas, ko 10 % kompensē?) Citiem vārdiem sakot, vai 10 % pievienošana sedz izmantoto RP kvalitāti, zaudēto daudzumu vai būtībā abus?
Jums ir dažas bumbiņas @FritBuchner. Man ir velnišķīgi bail tikai pasūtīt kādu stikla aprīkojumu. Ne tik daudz viena lieta šur un tur, bet gan kombinētā nepārtrauktā piegāde ir tas, kas mani uztrauc. Piemēram, es gribētu paņemt kādu ma huang. Ja tas izdosies, es gribēšu to darīt atkal, līdz parādīsies kaut kas labāks. Tas apvienojumā ar dažiem vienreizējiem stikla izstrādājumu pirkumiem, nekas liels. Reizi pa reizei iemest kādu RP, varbūt arī ar kādiem citiem šķīdinātājiem utt. šad un tad, un nu jau tiešām sāk kļūt silts. Nevienam nesaku, ko darīt, tikai cenšos izplatīt labu vārdu, ja ne jaunākiem puišiem, tad sev. Runājot par sevi, to nevar pietiekami uzsvērt. Man patīk izvilkt savas bumbiņas, kad domāju, ka neviens neskatās vai nepamanīs, tas nenozīmē, ka neviens to nedara vai nedarīs.