Sveiki visi,
Pirms pāris mēnešiem kāds draugs man lūdza, lai es mēģinu palīdzēt viņam ar viņa PMK vaska prekursora apiešanas eksperimentu. Viņa mērķis bija pārvērst to PMK eļļā MDMA sintēzei. Man apsolīja procentuālu daļu no galaprodukta (MDMA moonrock), ja es varētu palīdzēt viņam atklāt metodi, kā PMK vasku pārvērst eļļā, lai viņš varētu turpināt ražošanu - viņam ir izveidojusies pienācīga izmēra laboratorija, kas bija apstājusies prekursora dēļ.
Viņam bija ļoti neskaidra un neskaidra instrukciju lapa, ko mēs gatavojāmies izmantot kā rokasgrāmatu, lai eksperimentētu ar vaska pārvēršanu eļļā.
Es zināju, ka viņa instrukcijas lapā trūkst galveno detaļu, tiklīdz to izlasīju, bet mēs jutāmies pārliecināti, ka spēsim atrisināt trūkstošās detaļas.
Pēc diviem neveiksmīgiem eksperimentiem - mums izdevās veiksmīgi pārvērst vasku PMK eļļā, ko viņš pēc tam izmantoja, lai atsāktu MDMA ražošanu.
Mēs sākām ar 5 kg vaska un ieguvām 60 %, un pabeidzām ar 3 l eļļas. Ar šo eļļu viņš saražoja gandrīz 3 kg MDMA, un es tā arī nesaņēmu solītos procentus, un viņš pārtrauca atbildēt uz maniem zvaniem.
Es nekad neierakstīju precīzus mērījumus atbalsta ķimikālijām, ko mēs izmantojām eksperimentu laikā. Viņš sagatavoja visus mērījumus, ko es ceru uzzināt no šī foruma.
Man ir ļoti slikta īstermiņa atmiņa, bet es darīšu visu iespējamo, lai dalītos ar to, ko es uzzināju no šī eksperimenta.
No tā, ko es atceros, mēs izmantojām šādu metodi + ķimikālijas + mērījumus:
PMK vasks - 5 kg / 5 litri (mēs karsējām cieto vasku līdz šķidram stāvoklim).
2) etanols - ?
3) destilēts ūdens - ?
4) sālsskābe - ? (pilienam lēni - ātri griezāmies reaktora traukā 3 - 4 stundas pēc tam, kad hcl beidzās piliens).
5) DCM kā šķīdinātājs
6) pārnesa uz rotējošo iztvaicēšanas iekārtu 60° temperatūrā, līdz dcm tika iztvaicēts.
Rezultāts: 3 l PMK eļļas (patīkams aromāts, gaiši brūngani zeltains šķidrums).
Es ceru, ka kāds var izgaismot manu problēmu:
Es labprāt uzzinātu, kādus precīzus mērījumus mēs izmantojām un kādu būtisku informāciju, ko es, iespējams, esmu aizmirsis un kas ir nepieciešama, lai veiksmīgi atkārtotu metodi PMK vaska pārvēršanai PMK eļļā mdma ražošanai.
Jebkuras zināšanas un palīdzība šajā jautājumā ir ļoti pateicīga!
Atvainojos par tik garu ziņu - paldies par lasīšanu un gaidu atbildes.