Tālāk parādīšu īsu sarakstu, kāpēc p2p ir viegli izgatavot. (ja vēlaties detalizēti, es labprāt izstrādāšu dokumentu par kopējo sintēzi no veikala precēm un zīmoliem, kas ir izmantojami gatavā P2P).
Ja es gribētu importēt P2NP, es varētu vienkārši importēt amfetamīnu. tas ir tāds pats risks un tikpat muļķīgi. tas nav tā, ka P2NP ir legāls, un katrs muitas aģents un policija ES zina, kas tas ir un ko tas izmanto. tāpēc jūs nevarat sūtīt 100 kg P2NP pa pastu un netikt pieķerts. es atsakos ticēt, ka kāds to jebkad ir darījis uz Norvēģiju un nav nonācis cietumā.
uzskaitītas visas P2P ražošanai nepieciešamās ķimikālijas.
1: etiķskābes anhidrīds (viegli, bet "grūti").
Etenonu var iegūt, veicot acetona pirolīzi.
CH3-CO-CH3 → CH2=C=O + CH4 /
etenonu izšķīdina etiķskābē, kas atrodas PTFE skaidiņās, lai iegūtu labāku virsmu.
2: dietilēteris (viegli)
izgatavots no etanola un sērskābes
3: benzilhlorīds - C3H3CH2CI (viegli)
toluola hlorēšana zilā gaismā (NE UV), jo UV ir pietiekami daudz enerģijas, lai pārrautu saiti. specifiskais 420-450 nm diapazons 12-18 W (3000 luminu maksimums).
4: Magnija skaidas (Viegli, man burtiski ir 2 tonnas tā, ja kādam ziemeļu valstīs ir nepieciešams, man projektam vajag tikai 1300 kg.
5: Pāris joda kristāli (Viegli).
Izolē no tinktūras vai nopērk no elementu kolekcijas un izrādi
6: Amonija hlorīds - NH4Cl (Viegli).
NH3 + HCl → NH4Cl (tas nozīmē bāzes un skābes neitralizāciju, kur presipitāts ir amonija hlorīds).
NH3 var iegādāties visos RW vai mājiņu veikalos, kas pārdod pārvietojamās tualetes, kā tualetes tīrīšanas/ attaisīšanas līdzekli.
hcl- baseinu veikals
7: Destilēts ūdens 2 L (viegli)
De-jonizators vai osmozes filtrs
8: Nātrija karbonāts (NaCO3) (no jebkura pārtikas veikala)
9: Nātrija hlorīds (NaCl) (no jebkura pārtikas veikala)
10: Nātrija metāls - (žāvēšanai) burtiski 100 veidi, kā izgatavot, sākot no ķīmijas līdz sadedzināšanai un elektrolīzei.
Izgatavots no magnija skaidām, nātrija hidroksīda, mentola kristāliem un "aromātisko gredzenu" nesaturošas minerāleļļas / hipoalerģiskas bērnu eļļas.
pēc tam pārkausēts 1,4 dioksānā, atkārtoti kausējot
11: žāvēts Epsom sāls (no dārzkopības vai pārtikas piedevu veikala)
žāvēta žāvētavā 250 grādu temperatūrā 4 stundas.
Tas ir arī skābes, metanols, etanols un HCL un CL2 gāze un dažas citas ķimikālijas, kuras nav vērts uzskaitīt, ja tas viss ir pieejams no baseinu piegādātājiem vai virsbūves darbu veikaliem, vai vispārējiem datortehnikas veikaliem.
.