Metamfetamīna pagatavošana ar fenilalanīna metodi

hacke8

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
33
Reaģentu sagatavošana: Es zinu nepieciešamos reaģentus, bet nezinu reakcijas temperatūru un reaģentu molāro attiecību. 1-fenilalanīns (D/L) pēc izvēles 2-Nātrija karbonāts (nātrija hidroksīds) pēc izvēles 3-Dimetilsulfāts (metiljodīds) pēc izvēles 4-Ammonjaks (reaktantu mazgāšanai) 5-DMF (izmanto reaktantu ekstrahēšanai) Es zinu nepieciešamos reaģentus, bet nezinu reakcijas temperatūru un reaģentu molāro attiecību. Process ir šāds: 1-fenilalanīns tiek dekarboksilēts sārmainos apstākļos, 2- plūsmas sadalīšana, lai iegūtu amfetamīnu, 3- amfetamīns tiek metilēts, izmantojot dimetilsulfātu, 4- mazgāšana ar amonjaku, 5 - ekstrakcija ar DMF Šī ir informācija, ko atradu internetā. Es meklēju dažus jautājumus Google meklētājā. Būtu jābūt iespējai veikt šo procedūru. Ķīmiķi, kam ir reaģenti, ir laipni aicināti izmantot šo procesu un publicēt savus rezultātus.

TheNut22

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
89
Es pirms daudziem un daudziem gadiem esmu izgatavojis DL-fenilalaninolu, un tas izskatījās kā spids un smaržoja kā labs nepatīkams ielas spids.
Ja es tam būtu veicis HI reducēšanu, varbūt ... Es ticu, ka šeit ir labi UG ķīmiķi, kas zinātu, kā šo darbu izdarīt vienkāršāk, nekā aprakstīts Rodija arhīvā. Domāju, ka šī ir laba vieta, kur sākt kārtīgu diskusiju. Vismaz mani fascinē dažādas idejas, kā to reducēt līdz amfetamīnam ar dažādiem līdzekļiem.

B APPLE

Don't buy from me
Member
Language
🇧🇬
Reaction score
3
Hello teacher, may I ask if I can synthesize methamphetamine using sodium borohydride and P2P, and then add hydrogen chloride until the acidic liquid turns black, and then heat and evaporate until it burns! May I ask which stage is incorrect? Teacher, could this be due to using 40% methylamine water? Because I don't know what percentage of my methylamine water is yours!

Re186

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
43
Yes, the reduction process of sodium borohydride cannot be carried out in aqueous solution. If you need further guidance and solutions, please contact me via private message. Of course, this is paid. You can browse my posts to understand my professionalism and dispel your concerns.