• Forumun Türkçe bölümüne hoş geldiniz, kişilerinizi (Jabber, Telegram, Signal, vb.) göndermenin kalıcı bir yasakla sonuçlanacağını unutmayın! Emanet hesabı kullanmadan bir şey almaya veya satmaya karar verirseniz ve para kaybederseniz, size yardımcı olamayacağız.

Istanbul Relaksācijas produkti

universitedennefretediyor

Don't buy from me
New Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
Sveiki visi, es nezinu, cik aktīva ir šī kopiena, bet esmu pārliecināts, ka varu uzticēties šeit esošo cilvēku zināšanām. Kā jūs varat saprast no mana vārda, es gatavojos universitātes eksāmenam un man ir tādas problēmas kā stress, trauksme, bezmiegs. Vai ir kādi ieteicamie līdzekļi šādām situācijām, ko es varu viegli iegādāties aptiekā? Būšu ļoti pateicīga, ja man palīdzēsiet. Iepriekš visiem paldies

Alper192535

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
9
Ozaprin al

Don't buy from me
New Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
Tagad internetā esmu lasījusi par ozaprīnu, un, lai gan tas man liek labi gulēt, esmu redzējusi komentārus, ka dažiem cilvēkiem tas rada nemieru. Tāpat es nevarēju atrast skaidru informāciju par to, vai to var iegādāties bez receptes. Vai man vajadzētu aplaupīt aptieku vai ko man darīt?

Trgate

Don't buy from me
Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
Ozaprin ir pieejams bez receptes. Ja nevarat to atrast, varat iegādāties arī cita zīmola olanzapīnu, kam ir tāda pati aktīvā viela un tāda pati iedarbība. Ja nevēlaties, lai Jums rastos problēmas ar dozēšanu, piemērotas ir 10 mg tabletes.

Don't buy from me
New Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
Vispirms paldies, es to izmantoju dažas reizes un gulēju patiešām dziļi, bet nedomāju, ka to izmantošu vēlreiz, ja vien tas nebūs ļoti nepieciešams. Es jutu nelielu atteikumu, nezinu, kāpēc.

K0D3IN

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
1
Es iesaku duloksetīnu, tas man palīdzēja ar miegu, bet tam ir nepatīkams blakusparādība - miega kvalitātes pasliktināšanās. Izņemot to, tas samazināja trauksmi un stresu, piemēram, tādas sajūtas kā trauksme un stress, Duxet tiek pārdots ar nosaukumu Duloxx. Bez receptes