Uzvaras dāmas un kungi !
Es izgatavoju 160 mg heroīna no 173 mg morfīna brīvās bāzes, kas iegūta no 300 mg morfīna sulfāta tabletēm, kuru derīguma termiņš beidzās 2008. gadā (jā, iespējams, izgatavotas 2006. gadā, attiecīgi 17 gadus uzglabātas apkārtējās vides temperatūrā (gandrīz 20 °C).
Es pats izgatavoju anhidrīdu etiķskābi no Na acetāta + S2Cl2 un izmantoju 1 gramu ar saviem 173 mg morfīna brīvas bāzes 10 ml stikla kolbā 85 °C temperatūrā, ko regulē ar pastāvīgu magnētisko maisīšanu 2H20minūšu laikā.
Basifikācija ar 10% NaOH šķīdumu, ekstrakcija ar ēteri, iztvaicēšana stikla Petri trauciņos 45°C temperatūrā (skatīt attēlu), nosvērts (160mg, labs iznākums), pārliets ar destilētu ūdeni un paskābināts līdz pH2 ar koncentrēta HCl pilieniem, neitralizēts ar nātrija bikarbonātu līdz pH7.
Injekcija IM :
1,5 mg slieksnis, neliela iedarbība (tāpēc acīmredzami nav morfīns šajā līmenī).
3mg : mana īstā spēcīgā deva (iedarbība ir nedaudz labāka nekā morfijam, patīkamāka).
6mg : vemšana
Perfekts, pēc manas pieredzes tas ir īsts DAM, gandrīz 2 līdz 2,5 reizes spēcīgāks par medicīnisko morfiju.
Es plānoju reproducēt sintēzi ar detalizētāku informāciju, attēliem, aprēķiniem, precīzām temperatūrām un materiāliem.
Es izveidoju labi dokumentētu speciālu lapu par šo sintēzi šajā forumā, kad iegūsim vismaz 4 vai 5 sintēzes pieredzi.
(un vairāk morfija no mana kodeīna, šķiet, ka tas darbojas ļoti labi)
-> personīga pārdomas : es joprojām nesaprotu, kāpēc DAM netiek lietots slimnīcā (vai pat legāli) : atkarības līmenis ir līdzvērtīgs, piemēram, Tramadola līmenim, kas man ir ļoti zems. Nedēļas laika starpība starp 2 devām ir kā viena ballīte ar draugiem : ir forši, bet nav problēmu sagaidīt nākamo nedēļu. Mans novērojums ir šāds: atkarības problēmas var rasties tikai tiem, kam jau ir problēmas ar atkarību...