Question Nepieciešams vakuums, destilējot ar tvaiku brīvās bāzes?

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
408
Es tikko pabeidzu amph sintēzi, un tagad man ir jādestilē ar tvaiku brīvā bāze. un tad mana ´vakuuma mašīna sabojājas. Tas fucker.
Es nekad iepriekš neesmu destilējis tvaika destilācijas eļļu ar normālu spiedienu, vienmēr esmu domājis, ka 100 C var to sabojāt? Tātad, vai man jāgaida jauns sūknis? (fucketifucketifucketifucketi)

prime minister

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Jūs varat bez problēmām destilēt ar tvaiku pie gaisa spiediena, tikai pārliecinieties, ka termometra maksimālā temperatūra ir 98,5 °C, un dariet to lēnām....... Varbūt tas prasa vairāk laika, kā es varu iedomāties.

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
302
Tvaika destilācija vispār nedarbojas ar vakuumu. Amfetamīna daudzums ūdenī kļūst mazāks, samazinot spiedienu, un lielāks, paaugstinot spiedienu un temperatūru (bet tad jums ir tendence līdzdestilēt arī nevēlamus piemaisījumus). Tvaika destilācijas ātrumu vairāk nosaka šķidruma virsmas laukums kolbā un kolbas atvēruma diametrs, kā arī savienojuma ar kondensatoru diametrs, un mazāk - pievadītais siltums. Tāpēc kolba jāpiepilda ne vairāk kā līdz pusei, maksimizējot virsmas laukumu, un jāizmanto kolba ar plašu kakliņu, piemēram, NS45, un tādu pašu diametru līdz kondensatoram. Kolbai jābūt pilnībā izolētai, lai izvairītos no pretkondensācijas. Ja to dara pareizi, tas nav tik lēni, kā daudzi saka, bet tas tomēr prasa laiku.