Kas ir nepareizi ar šo vienkāršo SnB metodi?

hirozaru

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Kas ir nepareizi ar šo vienkāršo SnB metodi?

01 - Es izmantoju vai nu 600 ml, vai 1 l koksa pudeli, iztīrītu un sausu.
02 - Pievienoju 50 g amonija nitrāta pulvera (izņemts no aukstuma iepakojumiem un sasmalcināts).
03 - Pievienoju 13 g tablešu satura, kas ir 48 tabletes ar 30 mg PSE = 1,44 g.
04 - Pievienoju 250 ml baltās gāzes 600 ml pudelei vai 400 ml 1 l pudelei.
05 - es sagriežam bateriju, vai nu Panasonic litija AA, vai CR123A 3V bateriju.
06 - ātri atdalu litiju no pārējā un ievelku to baterijā. Man teica, lai sagriež to mazā kvadrātā, bet, jūtot steigu, es dažreiz vienkārši salieku to dažos gabaliņos. Es taču nevaru griezt ar metāla šķēres, vai ne?
07 - Pirms pievienoju NaOH (arī 50 g), es to kārtīgi sakratīju.
08 - vēlreiz sakratīju
09 - ja pēc dažām minūtēm neredzu nekādu reakciju. Pievienoju 5 ml ūdens.
10 - parasti paiet mazāk nekā 60 sekundes, līdz viss sāk kustēties iekšpusē.
11 - es redzu tonnām jaunu, oranžu lietu. dažkārt litijs iedegas. parādās arī zeltaini graudiņi.
12 - es pārbaudu pudeles spiedienu, nospiežot to.
13 - kad tas ir patiešām grūti; ļauju nedaudz izplūst spiedienam, ātri to izlaižot.
14 - pēc mazāk nekā 15 minūtēm pudele apakšā perforējas, un lielākā daļa šķidruma tiek zaudēta.
15 - es mēģināju nedaudz saglabāt, un HCl gāzēju, bet nekas skaidri nogulsnējas.
16 - iznākums ir nulle/nulle.

Alternatīva:
- Es dažkārt vispirms sagatavoju litiju degvielā un pēc tam pievienoju NH₄NO₃ + tablešu saturu.
- Es mēģināju izmantot Gorilla lenti, lai nostiprinātu dibenu.
- Vai es varētu pamēģināt izmantot magnētisko maisītāju, lai visu laiku uzturētu kustību iekšpusē? Man būtu nepieciešams cits reakcijas trauks.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,208
Deals
1
Manuprāt, tas ir ļoti daudz. Nākamreiz sāciet ar šīs receptes ņemšanu un dedzināšanu. Pēc tam izmantojiet recepti, ko es jums devu. Ej atrodi puspiekabi. Ar īkšķi nospiediet uz riepas. Tas ir 100 psi. Tieši tik cietai jābūt pudelei. Nelietojiet ventilatoru, ja vien/līdz tas nav izaudzis par collu lielāks.

Joyboy56

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Vai jūs varētu sīkāk pastāstīt, brāli?

dean454545

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Vai jūs mēģināt viņu nogalināt vai vismaz sadedzināt. Nesalīdziniet kravas automašīnas riepu psi ar pop pudeles psi . Vienkārši ejiet un paņemiet tērauda ugunsdzēšamo aparātu un iztukšojiet to, atskrūvējiet vāciņu, iztukšojiet to un tad patiešām ļoti labi iztīriet, kad domājat, ka tas ir tīrs, iztīriet vēl nedaudz. Pārliecinieties, ka tas ir pilnīgi sauss, pat ielieciet to cepeškrāsnī uz stundu vai tā 250, lai pārliecinātos, ka viss ūdens ir pazudis. Tad caurulīte, kas ir piestiprināta augšpusē, nogrieziet gabaliņu tieši tur, kur tā savienojas. tad izjauciet augšējo vārstu, iztīriet arī to. Tad ņemiet sauso ugunsdzēšamo aparātu un ielieciet auksto iepakojumu, tad degvielu, un jums nav nepieciešams pievienot ūdeni, bet, ja jums tas jādara, tad tagad, pirms pievienojat litiju, jo ūdens nonāks apakšā un litijs peld virsū. Pēc tam ņemiet tablešu pulveri, pievienojiet to, tad litiju un sagatavojiet augšējo daļu, lai to varētu uzlikt, bet pirms tam pievienojiet sārmu, tad pieskrūvējiet augšējo daļu un uzskrūvējiet to, lai tā grieztos, tai vajadzētu sākties, pagaidiet apmēram 1 min un nospiediet izplūdes atveri, lai izlaistu ārā visu skābekli, kas tur varētu būt. Pēc tam ievietojiet pannā ar verdošu ūdeni, skatieties psi mērītāju, kad tas ir zaļā krāsā, apmēram pulksten 12, ņemiet to un iegremdējiet to spainī ar ledu un sālsūdeni, līdz psi ir uz leju līdz izplūdes pusei, tad sāciet kratīt šo fucker, līdz tas ir atpakaļ zaļā krāsā. Pēc tam izkāpiet ārā un izdzēsiet to un tad izlejiet to, un pārējo jums vajadzētu zināt.

hirozaru

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Tas ir noderīgi. Es sekoju tiem pašiem norādījumiem. Es jau biju šeit atradusi to pašu recepti, pirms jūs man to atsūtījāt. tajā patiešām ir daudz noderīgu detaļu.
Es gribēju vienkāršā veidā uzrakstīt soļus un saprast, kāpēc pudele saplīsa.

bet atsevišķā tērzēšanā es sapratu, ka tas ir litijs, kas sadedzina pudeli, nevis spiediens, kas to salauž.

Es vēlreiz pārlasīšu šo recepti, lai noķertu, ko vēl es varētu būt palaidis garām.

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
176
Man likās, ka es jau komentēju šo... varbūt tas bija cits.
Jebkurā gadījumā, Ja jūs (vai kāds cits šajā jautājumā) joprojām strādā pie šī un nepieciešama palīdzība, sūtiet man pm un es centīšos jūs trenēt. Visa šī lieta tiešām nav labākā ideja, lai sāktu, nemaz nerunājot par mēģinājumiem improvizēt RV ar sliktām vai nepilnīgām instrukcijām/receptēm un jaunu bišu apstrādi. Es nevaru pietiekami uzsvērt, cik svarīgi ir saprast, ko tieši jūs šeit mēģināt darīt un kā izskatās dažādas reakcijas fāzes. Vienkārši sastāvdaļu pievienošanas secība un tehnika var būt vienīgais faktors, kas nosaka, vai tas izdosies labi, vai izdosies vispār, vai arī vienkārši aizdegsies un radīs haosu.

Es apzinos, cik ļoti man paveicās, ka man tas izdevās otrajā mēģinājumā, jo kopš tā laika esmu mēģinājis atkārtot šo eksperimentu aptuveni duci reižu un vairāk nekā pusi no tām esmu tā vai citādi sabojājis. Varētu teikt, ka esmu smagi mācījies no gandrīz veiksmīgiem un ļoti neveiksmīgiem mēģinājumiem, cik ļoti šī reakcija ir temperamentīga, ja pie tās pieiets brīvi un pavirši. Izdariet sev pakalpojumu un nemēģiniet to darīt mājās vai vismaz [pilnībā] telpās, kā arī veiciet drošības pasākumus un sagatavošanās darbus, lai nodzēstu ugunsgrēku, nekavējoties attīrītu gāzes un notīrītu šķīdinātājos esošās karstās skābes vai bāzes... un ir arī litijs, par kuru ir jārēķinās. To labāk mēģināt NE lietus vai ļoti mitrā dienā. Padomājiet par spaini ar smiltīm un vai spaini ar aukstu ūdeni un samērcētu dvieli... lielu ventilatoru ieplūdes/izplūdes gāzu sistēmai... IAL - maska, cimdi utt. Iespējams, jums tas nebūs vajadzīgs 99 % gadījumu, bet galu galā būs tas 1 %, kad vēlēsieties, lai viss būtu pa rokai.

GhostChemist

Expert
Language
🇬🇧
Reaction score
246
The command work on Birch method
Results will be soon