160°C

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,049
Deals
1
Dlatego właśnie mówię żonie, że nie kupimy żadnej kulki za 60 dolarów. Minimum 100 dolarów i nie oferuj żadnej ceny. Jeśli to gówno jest tak tanie, to coś jest nie tak z Wongiem. Jestem na wysokości około 800 stóp nad poziomem morza, więc prawidłowa temperatura powinna wynosić 165°C. Zobacz, jakie brązowe. Dosłownie stopiło się i zbrązowiało. Witamy w Ameryce! Smakowało gównianie, to i cena sprawiły, że stwierdziłem, że powinienem to sprawdzić.
KtoA3QeUMn
stopiony do brązowego.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,049
Deals
1
Vevor bullshit stirplates dojdą do 100°C tylko z podłączoną sondą, więc potem muszę je stopniowo podgrzewać palnikiem. To stopiona świeczka, ciecz w zlewce, gówno na dnie to pył ze starej herbacianej świeczki, którą stopiłem. Gdybym był mądrzejszy, najpierw stopiłbym tylko jej zewnętrzną część i brud by spłynął, ale to nie było dla mnie ważne. Pracowity dzień dzisiaj. Muszę wydestylować trochę acetonu, trochę eteru dietylowego i trochę chloroformu na potrzeby projektu.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,049
Deals
1
Chciałem więc wprowadzić pewną korektę. Wysokość nad poziomem morza zmienia ciśnienie atmosferyczne, które wpływa na temperaturę oleju. Temperatura oleistości substancji, ale nie temperatura topnienia +-167°C to temperatura topnienia w jumbo jecie lub w łodzi podwodnej. Chodzi o ciśnienie pary.

Pororo

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Deals
12
Przez jakiś czas korzystałem z Vevor. T-control jest dla mnie OK: Prawie nie używam ich trzpienia sondy, tylko do sprawdzania temperatury wrzenia niektórych rozpuszczalników.

Prawdziwą katastrofą jest ich magnes: jest za słaby nawet do zakwaszenia 500 g zasady w kolbie o pojemności 2 l.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,049
Deals
1
Twoja recenzja to dokładnie moje doświadczenie, ale moje było jeszcze gorsze. Kupiłem mojego Vevora i na początku nie chciał nawet obracać mieszadłem. Wykonywał ten dziki taniec, w którym pręt przewracał się na drugą stronę, a następnie zaczynał podskakiwać lub odskakiwać od powierzchni... co odkryłem, jeden z magnesów był włożony bokiem. Nawet po tym, jak to naprawiłem i wyregulowałem magnes tak wysoko, jak tylko mogłem, muszę zwiększyć prędkość o 50 obr / min na raz. Jeśli spróbuję przejść od 200 do 500, nie zawiesza się. To i sonda jest odchylona o ponad 10°. To największe problemy. Innym, który mnie wkurwia, jest to, że ustawię go na 200 (najniższe ustawienie), a czasami po prostu wykonuje serię do 500, a następnie zatrzymuje się, a następnie wykonuje serię 340 rpm i natychmiast się zatrzymuje, między każdą serią zmniejszam ją do 200, ale nie obchodzi mnie to, spróbuje kurwa 800 przez 2 sekundy i zatrzyma się.😡

Pororo

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Deals
12
Myślę, że masz najmniejszy, jak na 1L. Ale nie martw się: 2L to ten sam szajs. Nie ma żadnej różnicy.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,049
Deals
1
Nah, mines an sh-3ABE 2000 ml capacity