luia

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Chcę kupić trochę 3mmc (nie 3cmc) w UE.

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
684
Deals
65
Być może będę w stanie skontaktować Cię z dobrym dostawcą :) Jeśli już go znalazłeś, skontaktuj się ze mną i daj mi znać o swojej ilości!

Antihero999

Don't buy from me
Resident
Reaction score
53
Witam Dostarczam kryształ KU, proszę o kontakt, jeśli jesteś zainteresowany. Mogę wysyłać paczki do UE, około 10 dni

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Proszę, powstrzymaj produkcję i inwazję analogów katynonów, ffs, 95% sprzedawców na publicznych DNM nagle niesie PRAWDZIWE PRE BAN 4-mmc z fałszywymi recenzjami w sklepie i fałszywymi recenzjami opłacanymi na dread i innych społecznościach - prawdopodobnie kupujący, którzy nigdy nie próbowali prawdziwego 4-mmc, znajdą nawet BARDZO dobre RC (niektóre są rzeczywiście OK, ale wyłącznie jako stymulanty i nic nawet nie zbliża się do Mefedronu HCL).

Chodzi mi o to, że nie mam nic przeciwko analogom, które są syntetyzowane z porządnymi badaniami lub przynajmniej pełną analizą farmakologiczną przed ich "wydrukowaniem" i sprzedażą, aby ominąć przepisy dotyczące zakazu / harmonogramu - o ile są sprzedawane pod właściwą nazwą i odsprzedawane pod tą samą nazwą. Ale często widzimy nazwy kodowe składające się z 2 liter lub "XX analog" i ani jednej informacji o strukturze.

Niestety rzeczywistość jest taka, że sprzedawcy w UE po prostu ponownie etykietują 4-mmc lub 3-mmc (jedyny przyzwoity, wciąż, mile i mile od 4-mmc, i przyzwoity tylko wtedy, gdy jest przyjmowany doustnie taki analog) i sprzedawany od sprzedawców, którzy zwykle sprzedają inne leki głównego nurtu o dobrej jakości. Spam fałszywych informacji na scenie i takie modne 4-mmc zyskujące popularność - po prostu przynieś zamiast tego bunks i analogi.
3-mmc i tak jest zakazane, jaki jest haczyk w szukaniu go?

Nie udaję, że ktoś, kto chce 3-mmc, nie powinien go pytać / kupować, efekty narkotyków są zawsze subiektywne, ale z bardzo rzadkimi wyjątkami dla osób, które nie lubią bardziej empatogennej części Mefedronu i wolą tylko stymulację / lekką euforię (brakuje orgazmicznego haju ciała mef) - w tym przypadku wybrałbym 4-FA dla tego rodzaju potrzeb - nie znalazłem żadnego nabywcy, który wolałby analog od 4-mmc.

Pomimo subiektywnych opinii, fakt, że 4-mmc jest uznawany na całym świecie za najbardziej udany (w tej klasie) - a analogi nigdy nie zbliżyły się do replikacji podobnych efektów - jest z pewnością nie tylko moją osobistą opinią.

Podobnie jak w przypadku MXE, lata klap i w zeszłym roku kilka dobrych alternatyw - ale wydaje się, że tutaj subiektywne recenzje zdecydowanie się różniły, a MXE najwyraźniej pozostaje na podium.

koniec rantu, przepraszam za porwanie twojego postu, nic osobistego przeciwko tobie lub twojej prośbie!!!!

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
684
Deals
65
Zgadzam się z tym, że sytuacja na rynku jakości 4MMC i 3MMC jest okropna!!!

To znaczy kokaina też jest zakazana.... :D :D

aaronstevens

Don't buy from me
Resident
Reaction score
126
Deals
16
Cześć!

3MMC to zdecydowanie coś, w czym możemy Ci pomóc.

Jestem zweryfikowanym producentem mefedronu i z pewnością mogę wykonać 3MMC, ponieważ jest on podobny do mefedronu i łatwy do wykonania.

Jeśli spojrzysz na moją grupę na tym forum i spojrzysz na moje oferty na BB marketplace, zobaczysz, że mam wielu zadowolonych klientów pozostawiających dobre recenzje.

Dołącz do naszej grupy i sprawdź nas.

[GROUP=73][/GROUP]

Wyślij nam wiadomość na forum lub na poniższych platformach. Nie polecam telegramu, ponieważ są tam niedojrzałe małe pierdoły, które próbują się pod nas podszywać i istnieje nawet fałszywy kanał pod nazwą użytkownika @ASbbgate_cartel.

Protonmail: [email protected]
Session messenger: 056728f3b34bbc4618ca085a7c0973888bc579e6c1f391348b4da405f17304ec10

POBIERZ SESJĘ: getsession.org

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
684
Deals
65
Czy możesz też zrobić oryginalny Mefedron?

aaronstevens

Don't buy from me
Resident
Reaction score
126
Deals
16
Tak, możemy to zrobić. Mamy status producenta dla mefedronu.

Heineken

Don't buy from me
Member
Reaction score
56
Real 4mmc

Attachments

• hrM8jVEZCB.jpeg
    hrM8jVEZCB.jpeg
    314.3 KB · Views: 143

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
@Heineken Wygląda zdecydowanie dobrze / legalnie ze zdjęcia. Szkoda, że twój kraj wysyłki jest dla mnie trochę gorący - przynajmniej nie warto spalić kilku legalnych czystych adresów nie pod moją tożsamością, które zostawiłem tylko na własny użytek :/.
Jeśli masz jakąś oficjalną wysyłkę odsprzedawcy z innego kraju UE, daj mi znać.

Heineken

Don't buy from me
Member
Reaction score
56
Wysyłam tylko na terenie Polski przesyłką pocztową inpost

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Och, myślałem, że wysyłasz NL -> EU.
Szkoda, chętnie złożyłbym małe zamówienie, mam kilku sprzedawców zainteresowanych regularnymi dostawami 4-mmc.

Heineken

Don't buy from me
Member
Reaction score
56
Wysyłam tylko z Polski do Polski

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Tak, rozumiem, że wolisz zachować swój Opsec i bezpieczeństwo. Spróbuję znaleźć reshippera zlokalizowanego w Polsce, jeśli nie uda mi się zlokalizować żadnego innego źródła. Zdecydowanie wygląda to na niesamowitą partię.
Wszystkiego najlepszego

Constantylious777

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
117
Deals
64
Ponieważ 3cmc jest traktowany w większości krajów jak 4mmc, który jest znacznie silniejszy i łatwiejszy w produkcji, ludzie przestali go dostarczać (znam ludzi, którzy produkowali 3mmc i ze względu na zmianę prawa powrócili również do produkcji 4mmc, ponieważ popyt jest wyższy, a kara jest teraz taka sama).

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
684
Deals
65
Czy powiedziałeś, że 4mmc jest silniejszy? :)

Dopiero poznaję ten produkt i myślę o jego samodzielnej syntezie.

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
@Constantylious777
Prawie dokładnie, jeśli chodzi o to, że po wyczerpaniu się resztek, sprzedawcy hurtowi dostarczali 3-mmc partnerom, którzy nie są "niezbędni", wpadli na pomysł, aby pobrać dowolny katynon randon, który jest nadal dostępny lub za brudną tanią cenę kupioną od Chińczyków. 3 główne firmy produkujące RC w UE, ponieważ największa z nich nie jest obecnie w stanie dostarczać - oficjalnie, musiały zatrzymać niezależnie produkcję 3-mmc, jak powiedziałeś, aby uniknąć pozwów sądowych.

Ale w rezultacie ludzie, którzy próbowali 3-mmc i tak znaleźli "OK'ish" 3-CMC lub 3-CEC lub jeden z ponad 15 dostępnych katynonów. Jak wiesz, większość dużych sprzedawców / odsprzedawców tak naprawdę nie próbuje narkotyków, które sprzedają, a jeśli pochodzą one od zaufanego partnera, który może nawet nie być świadomy, że nie jest to 3-mmc, mogą po prostu przetestować za pomocą podstawowego zestawu i zobaczyć, że jest to katynon, kk legit, umieśćmy oferty.

Skończy się to totalnym bałaganem. Masz rację, produkcja 4-mmc nie jest trudna sama w sobie, a prekursory można znaleźć bez większych trudności - mimo to amator, który próbował wprowadzić na rynek jakiś śmieć pełen rozpuszczalników i o tak niskiej czystości, że nie można go nawet nazwać 4-mmc IMO :D

Myślę, że stąd też:
- 4-mmc (lub 3-mmc) znów straci popularność
- losowy katynon będzie nadal kupowany, ale od kupujących, którzy lubią efekty czysto stymulujące (patrz NEP) - taka szkoda, że większość nowicjuszy pomyśli, że to 4-mmc lub 3-mmc
- miejmy nadzieję, że sprzedawcy i dostawcy zdadzą sobie sprawę, że coś jest dziwne / kupujący narzekają, i w końcu na rynku pojawi się właściwy 4-mmc, dostępny nie tylko w Wielkiej Brytanii (ponieważ kultura 4-mmc nigdy nie ustała, ani przed, ani po zakazie) i krajach wschodnich, gdzie produkcja / użytkowanie krajowe jest stosunkowo tanie i świetny narkotyk, utrzymał dobrą popularność (ale niewielu sprzedawców wysyła do innych krajów na DNM)