Marvin "Popcorn" Sutton
Expert
- Reaction score
- 305
Masz trochę wolnego czasu? Czy masz kreatywny umysł?
Czy jesteś gotowy na ciekawe zlecenia zewnętrzne w swoim mieście?
Lokalna praca Breaking Bad Assistant czeka na Ciebie!
Czy jesteś gotowy na ciekawe zlecenia zewnętrzne w swoim mieście?
Lokalna praca Breaking Bad Assistant czeka na Ciebie!
Potrzebujemy ludzi, którzy pomogą nam anonimowo dystrybuować próbki różnych produktów w ich mieście w dowolnym kraju. Potrzebujemy prawdziwych profesjonalistów. Nie musisz wysyłać nam kopii swoich dokumentów, nie potrzebujemy od Ciebie depozytu gotówkowego, potrzebujemy tylko chęci zarobienia pieniędzy wykonując ekscytującą pracę w Twoim mieście lub innym wybranym przez Ciebie mieście. W przypadku pracy w niepełnym wymiarze godzin oferujemy kilka opcji, a jeśli dobrze się spiszesz, nie tylko otrzymasz trochę pieniędzy, ale także możliwość rozwoju kariery z zespołem profesjonalistów Breaking Bad.
Nie przegap swojej szansy!
Ważne informacje: Oferujemy pracę, która całkowicie wyklucza możliwość osobistych spotkań z kimkolwiek. Nigdy nas nie zobaczysz, my nigdy nie zobaczymy Ciebie, klienci nigdy Cię nie spotkają - jesteś zdany na siebie i zapewniamy Ci pełne wsparcie online.
Jeśli jesteś zainteresowany projektem Breaking Bad, jeśli jesteś zainteresowany obiecującą pracą w swoim mieście lub regionie, jeśli chcesz zostać przeszkolony i rozpocząć pracę - napisz do mnie na PM, porozmawiamy o tym. Tylko 18+.
Jeśli jesteś zainteresowany projektem Breaking Bad, jeśli jesteś zainteresowany obiecującą pracą w swoim mieście lub regionie, jeśli chcesz zostać przeszkolony i rozpocząć pracę - napisz do mnie na PM, porozmawiamy o tym. Tylko 18+.
Może jesteś dealerem i chciałbyś otworzyć sklep w swojej okolicy? A może chcesz zwiększyć liczbę klientów w swoim mieście i móc bezpiecznie wysyłać swoje towary pocztą na cały świat? Jesteśmy gotowi pomóc Ci w promocji Twojej firmy, dystrybucji próbek i uzyskaniu informacji zwrotnych, a także nauczyć Cię unikalnych sposobów dostarczania i pakowania produktów. Pomożemy Ci uwolnić Twój potencjał i przejść na wyższy poziom pracy. Jedyne czego potrzebujesz to chęci i poważne podejście. Napisz do mnie na PM, porozmawiamy o tym
Last edited by a moderator: