Teraz rozumiem, co masz na myśli mówiąc o "małych kropkach", to mnie zmyliło. Zdecydowanie wybierz jednolity kolor. Zetknąłem się z czymś innym, dlatego określałem teksturę, ale trudno to stwierdzić na podstawie zdjęcia. Towar, który dostałem w sklepie był bardzo brązowy i miał gładką teksturę, co skończyło się gumowatym gównem w porównaniu do normalnych strikerów, które były bardziej czerwonawe i piaszczyste w dotyku. Słyszałem, że phos można poddać recyklingowi do 10 razy? Czy dodajesz %10 do niewielkiej wagi dodanej z powrotem? (Zakładając, że trochę jest tracone podczas recyklingu. A może to właśnie rekompensuje %10?). Innymi słowy, czy dodanie %10 pokrywa jakość zużytych RP, utraconą ilość, czy zasadniczo oba?
Masz jaja @FritBuchner. Boję się jak cholera, żeby zamówić jakiś szklany sprzęt. Nie tyle jedna rzecz tu i tam, łączna ciągła podaż jest tym, co mnie martwi. Na przykład, chciałbym złapać trochę ma huang. Jeśli się uda, będę chciał to powtórzyć, dopóki nie pojawi się coś lepszego. W połączeniu z jednorazowymi zakupami szkła, nic wielkiego. Raz na jakiś czas dorzucę trochę RP, może z innymi rozpuszczalnikami itp. tu i tam, a teraz naprawdę zaczyna się robić ciepło. Nie mówię nikomu, co ma robić, po prostu staram się szerzyć dobre słowo, jeśli nie dla nowszych facetów, ale dla siebie. Mówiąc za siebie, nie można tego wystarczająco podkreślić. Lubię wyciągać jaja, gdy myślę, że nikt nie patrzy lub nie zauważy, co nie znaczy, że nikt nie jest lub nie będzie.