Question Jeśli masz pieniądze, jaki lek kupisz hurtowo za bardzo niską cenę?

metux

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Na przykład, jeśli Mdma kosztuje 3 euro za gram, lub chwast 1 euro za gram, lub D-met kosztuje 3 euro za gram, Jaka cena jest dla Ciebie dobra, na dłuższą metę, bussines?

Gordon Ramsay

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
691
Deals
65
Myślę, że to zawsze zależy od kontaktów, a przede wszystkim od lokalizacji!
Gdybym miał wybierać, wybrałbym dowolny narkotyk chemiczny, który ma bardzo duży rynek lokalny i jest tani + łatwy w syntezie, a jednocześnie drogi w sprzedaży detalicznej... jak MDMA, metamfetamina, amfetamina, 4MMC.

gumarabic

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
9
Gdybym miał dostęp do odczynników, dowolna z 4-podstawionych tryptamin. Zysk jest zawsze wart kosztów początkowych, ludzie w całej Europie sprzedawali pojedyncze gramy 4-aco/ho-dmt po 300-500 euro za gram.

Nikt nie chce sprzedawać w tak małych ilościach podczas produkcji, ale w rzeczywistości nie musiałbyś przenosić dużej ilości towaru, aby zarobić na przyzwoite życie.

madmoney69

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇬🇧
Reaction score
177
jeśli jesteś gotowy siedzieć nad tym przez lata

gumarabic

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
9
Nawet jeśli nie chciałbyś siedzieć nad tym przez lata, mógłbyś uciec od sprzedaży tych tryptamin luzem za dobrą cenę. Na forach można znaleźć syntezę psylocyny, a prekursory są łatwo dostępne u chińskich dostawców.

vis

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
108
5-MeO-DMT jeśli tanie kilogram 2-3$/g, to słyszałem o takich; z Meksyku przez Chiny

miner21

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
379
Kilka lat temu kupowałem 100 sprasowanych tabletek Adderall za 3 dolary za sztukę. Był dobrej jakości i kupowałem tony. Sprzedawca w końcu zniknął.