Looking for a vendor Metylofenidat

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
100
Witam wszystkich,

Szukam dostawcy czystych kryształów/proszku metylofenidatu.
Nie chcę pigułek/tabletek/kapsułek.

Nie szukam dużych ilości, tylko trzy lub cztery gramy.

Dzięki

kotkata

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
14
Czy znalazłeś źródło?

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
100
Zrobiłem to wieki temu, ale nie pamiętam gdzie, rozejrzę się. W pewnym sensie straciłem zainteresowanie metylofenidatem, ponieważ używałem go, aby pomóc komuś odstawić kokę, a okazało się, że mieszanka amfetaminy + mdma wykonała jeszcze lepszą robotę...

View previous replies…

kotkata

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
14
Dzięki za odpowiedź, cubesquare! Amfa + MDMA są świetne, ale uważam, że fenidaty są bardziej funkcjonalne, jeśli chodzi o koncentrację i złożone zadania.

Jeśli znasz dobrego sprzedawcę metylofenidatu, etylofenidatu lub izopropylofenidatu, daj mi znać. W miejscu, w którym mieszkam, nie można dostać metylofenidatu nawet na receptę - nie ma go w magazynie.

Ponadto, jeśli znasz sprzedawcę kwasu ritalinowego, wygląda na to, że ta społeczność może udzielić dobrych porad na temat jego konwersji.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
100
Cześć. Tak, to było w celu odstawienia koksu.
Jestem regularnym użytkownikiem małych dawek siarczanu amfetaminy.
Tylko rano, poniżej 30 mg. Mam pracę, która wymaga pełnej funkcji poznawczej i wysokiego poziomu koncentracji.
Dla mnie metylofenidat nic tu nie pomógł.
AS działa pięknie w moim przypadku.
Codziennie biorę też 1 mg melatoniny 45 minut wcześniej.
Siarczan amfetaminy racemicznej działa na mnie jak adderall, jak sądzę...

kotkata

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
14
Jestem na tej samej ścieżce z amfami, ale uważam, że fenidaty działają lepiej z moim skupieniem.

Właściwie nie próbowałem metylofenidatu, tylko etylofenidat i izopropylofenidat. Kiedy byłem dzieckiem, ADHD nie istniało jako choroba w moim kraju, więc nigdy nie zostałem zdiagnozowany.

Uważam, że zarówno amfa, jak i fenidaty pomagają mi radzić sobie z koncentracją, przy czym te drugie są bardziej skuteczne. Jeśli chodzi o zaopatrzenie, przyjrzę się kwasowi ritalinowemu.