Racemic meth

alwaysalpha

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Czy ktoś może mi wytłumaczyć recemic meth????
A jeśli masz przepis, podziel się nim tutaj (łatwy w małej skali)

rqq

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
26
Dostępnych jest wiele metod racemicznej metamfetaminy. Również kilka filmów, jeśli dobrze pamiętam. Wystarczy użyć paska wyszukiwania.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,116
Deals
1
Ok, więc metamfetamina ma 1 chiralny węgiel. Jeden węgiel, który obraca się trochę, gdybyś patrzył w dół lufy pistoletu. Wyobraź sobie, że ktoś jedzie w twoją stronę na rowerze. Wystawia lewą nogę. Następnie wystawia prawą nogę. Taka jest różnica między metamfetaminą L(eavo) i D(extro). Metamfetamina racemiczna oznacza po prostu, że jest to w przybliżeniu mieszanka 50/50. Taki efekt uzyskuje się po użyciu prekursora, który nie jest chiralny. Przykładem może być P-2-P, fenyloaceton, większość efedryny i pseudoefedryny, które są chiralne, chociaż mają dwa chiralne węgle, ale tracą pierwszy z nich podczas redukcji do mety. A drugi decyduje o tym, czy wytwarzasz metę L czy D. Używanie L i D jest archaiczne, a fajne dzieciaki używają R i S, jak samochód wyścigowy w rallysporcie.

alwaysalpha

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Dzięki stary, czy możesz podać przepis na zrobienie tego (łatwego)?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,116
Deals
1
Do produkcji metamfetaminy? Racemiczna czy D? Wstrząsanie i pieczenie przez lit/amoniak, reakcja podobna do brzozy, leucart, al/hg, elektroredukcja, przez chloroamfetaminę? Przez metyaminę i katalizator... czego próbujesz?

alwaysalpha

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
8
No shake and bake nie jest tym, czego chcę.
Chodzi mi o to, że łatwy sposób z prostym sprzętem jest dla mnie dobry do wytwarzania racemicznej mety na małą skalę (tylko do treningu)
Więc jeśli mógłbym znaleźć metodę, będzie to dla mnie niesamowite.
Czy możesz mi w tym pomóc?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,116
Deals
1
🤔easy way?? Simple equipment,.... yep that's a shake and bake with lithium our of a battery and an ammonium compound