A może ta powłoka na Advilu? Gówno jest słodkie! MNIAM! Kiedy zacząłem palić cygara i zapoznałem się ze wszystkimi "smakami", znienawidziłem je, dlaczego chcę słodyczy z moim tytoniem? Ohyda. Pewnego razu przypadkowo wylałem soki z mojego wołowego lo mein na paczkę bezsmakowych cygar. Długa historia dlaczego, ale nie zauważyłem i tak wyschły. Smakowały NIESAMOWICIE i zajęło mi trochę czasu, zanim zorientowałem się, co się stało. Cygara o smaku mięsa! DLACZEGO TO WCIĄŻ NIE JEST POPULARNE??? Zapal cygaro i powiedz mi, że nie smakowałoby lepiej z "nutą" bekonu. Więc od tego dnia wszystko kręci się wokół smaków i zmiany smaków UP rzeczy.
W pełni ujawniam, że nie próbowałem jeszcze Meth, ale zakładam, że jest co najmniej podobny w smaku do 4MMC, ponieważ wszystko to w zasadzie chemikalia? Dlaczego nie wiśniowy lub coś podobnego, jeśli nie wpływa to w żaden sposób na jakość? Nie jestem (nadal) chemikiem, więc nie mogę mówić o tym bezpośrednio, więc naprawdę zastanawiam się, czy smaki podobne do cukierków są naprawdę możliwe dla któregokolwiek z tych leków...
Przypuszczam, że musiałbyś wiedzieć, żeby tego nie palić ani nie wstrzykiwać... To może być złe. Być może właśnie odpowiedziałem na własne pytanie... Przynajmniej to jedno, wciąż zastanawiam się nad cygarami o smaku mięsa...
![Thinking face :thinking: 🤔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.5/png/unicode/64/1f914.png)