Question Etykiety UPS/fedex

smellybelly45

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
1
Czy jest jakiś sposób na łatwe dokonywanie płatności za etykiety?
próbowałem wirtualnych kart kredytowych, ale nie zawsze działają z fedex i ups nigdy
paypal jest opcją dla ups, jaki jest najlepszy sposób, aby to zrobić?

Dr. MMX

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
201
Deals
25
tak używaj paypal,
możesz kupić jakąś kartę kredytową opłacaną kryptowalutą (są takie usługi), którą podpinasz do paypala, albo użyć tej karty bezpośrednio

madmoney69

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
170
Tak, masz te karty, czy jesteś skłonny zapłacić więcej niż ich wartość?

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
87
Deals
35
Słyszałem o kilku sposobach. I Get a secure spend visa gift card, to jednorazowe obciążenie, więc nie są wymagane żadne dane osobowe. Następnie usiądź poza dobrym wifi lub w domu znajomych, lub poza swoim wrogiem lub w dowolnym miejscu z dobrym wifi, do którego możesz uzyskać dostęp za pomocą swojego labptopa. Stwórz fałszywe konto na pirackim shipt lub usps, fedex, cokolwiek jest najłatwiejsze i znajdź takie, które zawsze pozwoli ci zapłacić za przesyłkę nową kartą wizową online. Frit napisał kiedyś dobrą radę na ten temat, zapłać za etykietę za pomocą tego przedpłaconego i publicznego wifi, odbierz przesyłkę, weź ją, a potem idź cieszyć się resztą dnia, jak sądzę.

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
87
Deals
35
Istnieje również miejsce o nazwie cryptoPostage.info. Możesz kupować etykiety za pomocą BC lub nawet Monero bez konieczności rejestracji lub udostępniania danych osobowych i możesz wybrać usps lub inne usługi, a następnie po prostu wrzucić paczkę jak usps do skrzynki. Jeśli użyjesz publicznego Wi-Fi do pobrania etykiety, a następnie wydrukujesz ją na starej drukarce, która nie wymaga Wi-Fi, możesz zasadniczo wysłać paczkę bez pozostawiania śladu lub połączenia z tobą, jeśli zrobisz to poprawnie

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
269
Czy mogę zapytać, dlaczego nie korzystasz z USPS? Poczcie trudniej jest otworzyć przesyłkę

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
87
Deals
35
Tak, to prawda. Zawsze używam usps bez względu na metodę płatności. Jedynym sposobem, w jaki mógłbym poprosić kogoś o skorzystanie z fedexu, są konkretne paczki, ale to tylko dlatego, że mam kogoś, kto pracuje dla fedexu, który może "pomóc w procesie", jeśli zajdzie taka potrzeba. Ale tak, usps zawsze jest najlepszym rozwiązaniem dla wszystkiego