luia

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Caut să cumpăr niște 3mmc (nu 3cmc) în UE.

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
684
Deals
65
Ar putea fi în măsură să vă conectați cu un furnizor bun :) Dacă nu ați găsit pe, nu ezitați să ajungeți la mine și să-mi spuneți cantitatea ta!

Antihero999

Don't buy from me
Resident
Reaction score
53
Bună ziua Furnizez cristal KU, vă rog să mă contactați dacă sunteți interesat. pot expedia pachete în UE, aproximativ 10 zile

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Vă rugăm să opriți producția și invazia analogilor cathinones ffs, 95% dintre vânzătorii de pe DNM-urile publice acum dintr-o dată poartă REAL PRE BAN 4-mmc cu recenzii false pe magazin și recenzii false plătite pe dread și alte comunități - Probabil Cumpărătorii care nu au încercat niciodată 4-mmc real vor găsi chiar și RC-urile foarte bune (unele sunt într-adevăr OK, dar pur ca stimulente și nimic chiar aproape de Mephedrone HCL)

Adică, nu am nimic împotrivă - în ceea ce privește analogii care sunt sintetizați cu unele cercetări decente sau cel puțin o analiză farmacologică completă înainte de a fi "tipăriți" și vânduți, pentru a ocoli legile de interzicere/reglementare - atâta timp cât sunt vânduți cu numele corect și revânduți cu același nume. Dar vedem adesea nume de cod de 2 litere sau "XX analog" și nici măcar o informație despre structură.

Din păcate, realitatea este că vânzătorii din UE doar re-etichetează 4-mmc sau 3-mmc (singurul decent, încă, la mile și mile distanță de 4-mmc, și decent doar dacă este luat pe cale orală un astfel de analog) și vândut de la vânzători care, de obicei, vând alte medicamente obișnuite de bună calitate. Spam-ul de informații false în scenă și astfel de trendy de 4-mmc câștigă popularitate - doar aduceți paturi și analogi în schimb.
3-mmc este interzis oricum care este capcana în căutarea lui?

Nu pretind că cineva care dorește 3-mmc nu ar trebui să o ceară/cumpere, efectele drogurilor sunt întotdeauna subiective, dar cu foarte rare excepții pentru persoanele cărora nu le place partea mai emfatogenă a Mefedronei și preferă doar stimularea/ euforia ușoară (lipsește efectul orgasmic al mefedronei) - în acest caz, aș alege 4-FA pentru astfel de nevoi - nu am găsit niciun cumpărător care să prefere un analog în locul 4-mmc.

În ciuda subiectivității, faptul că 4-mmc este recunoscut la nivel mondial ca fiind cel mai de succes (din această clasă vreau să spun) - iar analogii nu s-au apropiat niciodată de replicarea unor efecte similare - nu este cu siguranță doar opinia mea personală.

Ca și pentru MXE, ani de eșecuri și anul trecut unele alternative bune - dar se pare că aici recenziile subiective au fost cu siguranță diferite unele de altele, iar MXE rămâne pe podium aparent.

sfârșitul rant, îmi pare rău pentru deturnarea mesajului tău, nimic personal împotriva ta sau a cererii tale!!!

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
684
Deals
65
Sunt de acord cu faptul că situația pieței pentru calitatea 4MMC și 3MMC este oribilă!!!

Adică și cocaina este interzisă... :D :D

aaronstevens

Don't buy from me
Resident
Reaction score
126
Deals
16
Bună ziua!

3MMC este cu siguranță ceva cu care vă putem ajuta.

Sunt un producător verificat de mefedronă și pot face cu siguranță 3MMC, deoarece acest lucru este similar cu mefedrona și simplu de făcut.

Dacă vă uitați la grupul meu de pe acest forum și vă uitați la listele mele de pe piața BB, veți vedea că am o mulțime de clienți fericiți care lasă recenzii bune.

Alăturați-vă grupului nostru pentru a ne verifica.

[GROUP=73][/GROUP]

Trimiteți-ne un mesaj pe forum sau trimiteți-ne un mesaj pe următoarele platforme. Nu recomand telegram pentru că există puțoi imaturi care încearcă să ne imite și există chiar un canal fals sub numele de utilizator @ASbbgate_cartel.

Protonmail: [email protected]
Session messenger: 056728f3b34bbc4618ca085a7c0973888bc579e6c1f391348b4da405f17304ec10

DOWNLOAD SESSION: getsession.org

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
684
Deals
65
Puteți face și Mefedrona originală?

aaronstevens

Don't buy from me
Resident
Reaction score
126
Deals
16
Da, putem face acest lucru. Avem un statut de producător pentru mefedronă.

Heineken

Don't buy from me
Member
Reaction score
56
Real 4mmc

Attachments

• hrM8jVEZCB.jpeg
    hrM8jVEZCB.jpeg
    314.3 KB · Views: 143

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
@Heineken Pare cu siguranță bun/legitim din imagine. Păcat că țara dvs. de expediere este cam fierbinte pentru mine - cel puțin, nu merită să ardeți cele câteva adrese curate legitime care nu sunt sub identitatea mea și pe care le-am lăsat doar pentru uzul meu :/
Dacă aveți vreun revânzător oficial de expediere din altă țară UE, vă rog să-mi spuneți.

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Oh, mă gândeam că trimiteți NL -> EU.
Păcat, aș plasa cu plăcere o comandă mică, am câțiva revânzători interesați de aprovizionarea regulată reală 4-mmc.

Heineken

Don't buy from me
Member
Reaction score
56
Trimit numai din Polonia în Polonia

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Da. Înțeleg că preferați să vă păstrați Opsec și siguranța. Voi încerca să găsesc un reshipper situat în Polonia dacă nu pot localiza nicio altă sursă. Cu siguranță pare un lot uimitor.
Toate cele bune

Constantylious777

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
117
Deals
64
Datorită faptului că 3cmc este tratată în majoritatea țărilor ca 4mmc, care este mult mai puternică și mai ușor de produs, oamenii au încetat să o mai furnizeze (cunosc oameni care produceau 3mmc și, din cauza schimbării legislației, au revenit la producția de 4mmc, deoarece cererea este mai mare și sancțiunea este aceeași acum)

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
684
Deals
65
Ați spus că 4mmc este mai puternic? :)

Abia am început să cunosc acest produs și mă gândeam să-l sintetizez eu însumi în curând.

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
@Constantylious777
Aproape exact, în termeni după ce rămășițele s-au epuizat, vânzătorii en-gros utilizați pentru a furniza 3-mmc partenerilor care nu sunt "esențiali", au avut ideea de a aduce orice catinonă randon încă disponibilă sau pentru un preț murdar ieftin cumpărat de la chinezi. Cele 3 mari companii producătoare de RC din UE, din moment ce cea mai mare este în imposibilitatea de a furniza - oficial, a trebuit să oprească producția de 3-mmc, așa cum ați spus, pentru a evita procesele.

Dar rezultatul este că oamenii care au încercat oricum 3-mmc au găsit "OK'ish" 3-CMC sau 3-CEC sau una dintre cele peste 15 catinone disponibile. După cum știți, majoritatea vânzătorilor / revânzătorilor mari nu încearcă cu adevărat drogurile pe care le vând, iar dacă provine de la un partener de încredere care ar putea chiar să nu știe că nu este 3-mmc, s-ar putea să testeze doar cu un kit de bază și să vadă că este o catinonă, kk legit să punem listarea.

Se ajunge la o situație total încurcată. Aveți dreptate fabricarea 4-mmc nu este dificilă în sine și precursorii pot fi găsiți fără prea multe eforturi - totuși, amatorul care a încercat a pus pe piață o porcărie plină de solvenți și cu o puritate atât de scăzută încât nu poate fi numită nici măcar 4-mmc IMO :D

Cred că nici de aici:
- 4-mmc (sau 3-mmc) va pierde din nou popularitatea
- catinona aleatorie va fi încă cumpărată, dar de la cumpărători cărora le plac efectele pur stimulente (a se vedea NEP) - păcat că majoritatea noilor veniți vor crede că aceasta este 4-mmc sau 3-mmc
- sperăm: vânzătorii și furnizorii își vor da seama că ceva este ciudat / cumpărătorii se plâng și, în cele din urmă, 4-mmc adecvată va veni pe piață, nu numai disponibilă în Marea Britanie (deoarece cultura 4-mmc nu a încetat niciodată, înainte sau după interdicție) și țările estice în care producția / utilizarea internă fiind relativ ieftină și un drog excelent, a păstrat o popularitate bună (dar puțini vânzători care expediază în alte țări pe DNM-uri)