Vă rugăm să opriți producția și invazia analogilor cathinones ffs, 95% dintre vânzătorii de pe DNM-urile publice acum dintr-o dată poartă REAL PRE BAN 4-mmc cu recenzii false pe magazin și recenzii false plătite pe dread și alte comunități - Probabil Cumpărătorii care nu au încercat niciodată 4-mmc real vor găsi chiar și RC-urile foarte bune (unele sunt într-adevăr OK, dar pur ca stimulente și nimic chiar aproape de Mephedrone HCL)
Adică, nu am nimic împotrivă - în ceea ce privește analogii care sunt sintetizați cu unele cercetări decente sau cel puțin o analiză farmacologică completă înainte de a fi "tipăriți" și vânduți, pentru a ocoli legile de interzicere/reglementare - atâta timp cât sunt vânduți cu numele corect și revânduți cu același nume. Dar vedem adesea nume de cod de 2 litere sau "XX analog" și nici măcar o informație despre structură.
Din păcate, realitatea este că vânzătorii din UE doar re-etichetează 4-mmc sau 3-mmc (singurul decent, încă, la mile și mile distanță de 4-mmc, și decent doar dacă este luat pe cale orală un astfel de analog) și vândut de la vânzători care, de obicei, vând alte medicamente obișnuite de bună calitate. Spam-ul de informații false în scenă și astfel de trendy de 4-mmc câștigă popularitate - doar aduceți paturi și analogi în schimb.
3-mmc este interzis oricum care este capcana în căutarea lui?
Nu pretind că cineva care dorește 3-mmc nu ar trebui să o ceară/cumpere, efectele drogurilor sunt întotdeauna subiective, dar cu foarte rare excepții pentru persoanele cărora nu le place partea mai emfatogenă a Mefedronei și preferă doar stimularea/ euforia ușoară (lipsește efectul orgasmic al mefedronei) - în acest caz, aș alege 4-FA pentru astfel de nevoi - nu am găsit niciun cumpărător care să prefere un analog în locul 4-mmc.
În ciuda subiectivității, faptul că 4-mmc este recunoscut la nivel mondial ca fiind cel mai de succes (din această clasă vreau să spun) - iar analogii nu s-au apropiat niciodată de replicarea unor efecte similare - nu este cu siguranță doar opinia mea personală.
Ca și pentru MXE, ani de eșecuri și anul trecut unele alternative bune - dar se pare că aici recenziile subiective au fost cu siguranță diferite unele de altele, iar MXE rămâne pe podium aparent.
sfârșitul rant, îmi pare rău pentru deturnarea mesajului tău, nimic personal împotriva ta sau a cererii tale!!!