Sulfat de amfetamină și clorhidrat (HCL) de la A-OIL Amina Amph. Ajutor vă rog băieți

xzzcwisjmz1

Don't buy from me
New Member
Language
🇵🇱
Reaction score
3
Bună ziua, am câteva întrebări despre amfetamine, mai exact:
a) sulfat de amfetamină b) clorhidrat de amfetamină

Deoarece avem un nou furnizor de amină, am dori să creăm cel mai bun/pur produs final posibil (sulfat, clorhidrat).

Am găsit aici pe forum o mulțime de modalități de obținere a sulfatului dintr-o amină (a-oil), dar nu știu care este cea mai bună:

Prepararea sulfatului:
1. Ce solvent este mai bine să folosesc și în ce cantitate raportat la 1L de amină (a-oil).
2.Cel mai bun PH pentru sulfat este? 6-7? 7? 6?
3. Metoda de obținere? Se toarnă solventul în amină, se amestecă și apoi se adaugă acid sulfuric? Sau poate alt mod, am găsit multe, de exemplu amestecând acidul cu un solvent și adăugându-l treptat la amină.

Prepararea clorhidratului:

Aici nu am nicio informație despre primire din păcate. Nimic despre PH, procedura de creare din amină, uscare etc.

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
152
Bună ziua, acest subiect a fost discutat de multe ori în acest forum și există multe articole și publicații în cadrul secțiunii amfetamine despre cum să procedați cu A-OIL-ul dvs. pentru a face sulfatul său ulterior. Totuși, vă voi ajuta. Dizolvați uleiul într-un raport de 1:1 în acetonă și pregătiți într-un alt recipient un amestec de acid sulfuric 98-99% cu acetonă într-un raport de 1:10. După ce ați pregătit acest amestec, picurați încet acidul sulfuric diluat, picătură cu picătură, în uleiul diluat, amestecând constant. Verificați pH-ul până la ph6 și, odată ajuns la ph6, nu mai adăugați acid. Aveți produsul finit, filtrați-l și lăsați-l să se usuce la temperatura camerei până când este complet sfărâmicios. (Dacă în timp ce adăugați acidul observați că produsul dvs. este foarte dens, puteți adăuga mai multă acetonă rece pentru a obține o masă mai bine filtrabilă).

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
181
Tehnica standard constă în prepararea unei soluții de bază liberă în alcool și adăugarea unei soluții de acid sulfuric în alcool la această soluție (asigurați-vă că răciți amestecul atunci când preparați această soluție). În acetonă, este imposibil să se neutralizeze baza liberă de amină cu acid sulfuric, deoarece reacțiile acetonei se auto -condensă în venitul acidului sulfuric și dă multe impurități.
Hidroclorura nu se obține, este prea higroscopică.
Este optim la 6 ph puteți obține pulbere porționată aducând treptat ph-ul la aproximativ 7, filtrând produsul. Asigurați-vă că clătiți pulberea de pe filtru cu o cantitate mică de alcool pentru a spăla resturile de bază liberă de pe pulbere, soluția filtrată este apoi adusă treptat la 6 ph și de asemenea filtrată. Prin aceasta, veți reduce riscul de scădere a ph-ului sub 6.