J Johnny536 Don't buy from me Member Joined Feb 17, 2024 Messages 3 Reaction score 3 Points 3 Feb 21, 2024 #1 A comandat cineva de la furnizori chinezi pe forumul 2-Bromovalerophenone în trecut și poate da o părere?
A comandat cineva de la furnizori chinezi pe forumul 2-Bromovalerophenone în trecut și poate da o părere?
Osmosis Vanderwaal Moderator in US section Resident Joined Jan 15, 2023 Messages 1,754 Solutions 4 Reaction score 1,320 Points 113 Deals 1 21 Feb #2 Ați încercat? L-au vândut aici în trecut, dar în ultima vreme mi-au spus/au spus altora că există un MOQ de 25 kg în SUA. Va trebui să facem un Groupon sau ceva J Johnny536 Don't buy from me Member Joined Feb 17, 2024 Messages 3 Reaction score 3 Points 3 By Johnny536 21 Feb #3 Da, am comandat de la doi furnizori diferiți și am primit un produs diferit în opinia mea. Încerc să aflu Upvote 0 Downvote
Ați încercat? L-au vândut aici în trecut, dar în ultima vreme mi-au spus/au spus altora că există un MOQ de 25 kg în SUA. Va trebui să facem un Groupon sau ceva
J Johnny536 Don't buy from me Member Joined Feb 17, 2024 Messages 3 Reaction score 3 Points 3 By Johnny536 21 Feb #3 Da, am comandat de la doi furnizori diferiți și am primit un produs diferit în opinia mea. Încerc să aflu
Da, am comandat de la doi furnizori diferiți și am primit un produs diferit în opinia mea. Încerc să aflu
J Johnny536 Don't buy from me Member Joined Feb 17, 2024 Messages 3 Reaction score 3 Points 3 21 Feb #4 Da, am comandat de la doi furnizori diferiți și am primit un produs diferit în opinia mea. Încerc să aflu Upvote 0 Downvote
Da, am comandat de la doi furnizori diferiți și am primit un produs diferit în opinia mea. Încerc să aflu