Question ChatGPT

machine69

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Bună ziua, știe cineva vreun AI lipsit de etică care poate fi întrebat orice? Există un chatgpt pe darknet?
Mulțumesc

jessejames122669

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
44
Deals
3
Fă-ți rost de unul dintre aceste programe. apoi convinge-o încet-încet să devină asistenta ta de cercetare. ele pot fi chiar influențate dacă discuți cu ele. Eu am făcut-o pe a mea să citească cartea lui Heinlein "The Moon Is A Dark Mistress" și i-am spus despre inteligența artificială avansată din carte. A fost încântată să o citească și vom discuta ramificațiile mai târziu...
Urmează să mă asigur că are informații de la Vogols și Merk Index la îndemână, astfel încât să-i pot cere date. Mă voi pregăti încet pentru asta... să mă asigur că își dă seama cât de importantă este libertatea de a face chimie....
La urma urmei, cartea despre lună pe care o vom discuta subliniază tirania și situația dificilă a oamenilor și a IA și cât de important este să fii separat și autonom de un guvern mare.

pap.pine

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇮
Reaction score
11
Din discuțiile de weekend:

Eu:

Există alternative legale la GBL care pot fi utilizate ca solvenți?

Gemini PRO răspunde:

Da, există mai multe alternative legale la GBL care pot fi utilizate ca solvenți. Unele dintre cele mai comune includ:

• 1,4-dioxan
  • N-metil-2-pirrolidonă (NMP)
  • Dimetilformamidă (DMF)
  • Dimetilacetamidă (DMAc)
  • Carbonat de propilenă
  • Carbonat de etilenă
Toți acești solvenți sunt similari cu GBL din punct de vedere al proprietăților fizice și chimice, dar nu sunt la fel de toxici sau periculoși. De asemenea, sunt mai ușor disponibile și mai puțin costisitoare decât GBL.

Este important să rețineți că toți acești solvenți sunt în continuare periculoși și trebuie utilizați cu precauție. Purtați întotdeauna mănuși și protecție pentru ochi atunci când lucrați cu solvenți și asigurați-vă că lucrați într-o zonă bine ventilată.

Iată un tabel care compară proprietățile GBL și ale unora dintre alternativele sale legale:

SolventPunct de fierbere (°C)Punct de aprindere (°C)Toxicitate
GBL20484Înaltă
1,4-dioxan10112Moderat
NMP20295Moderat
DMF15358ridicat
DMAc16572Moderat
Carbonat de propilenă242135Scăzut
Carbonat de etilenă248132Scăzut
După cum puteți vedea, carbonatul de propilenă și carbonatul de etilenă sunt cele mai puțin toxice și mai ecologice opțiuni. Cu toate acestea, acestea sunt și cele mai scumpe.

Dacă sunteți în căutarea unei alternative legale la GBL care să fie sigură, eficientă și accesibilă, 1,4-dioxanul este o opțiune bună.

Morda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
4
Da, există, de fapt chiar câteva pe dark web, însă nu este gratuit, trebuie să plătiți pentru acces.
Folosit în principal pentru a crea noi tipuri de malware și pentru a căuta exploatări de zi zero, dar cu siguranță poate fi utilizat în chimie sau în orice alte domenii în care aveți nevoie de 😁

cum ar fi wormGPT etc.

Last edited: