În opinia mea sinceră, sunt surprins că a funcționat și, deși se știe că un atom de fluor terminal funcționează în acest context, cel puțin bromura poate fi un grup de ieșire (bun), dar fluorura nu este niciodată, din cauza rezistenței legăturii C-F. Legătura dublă este reactivă într-un set diferit de condiții, prin urmare nu poate fi cel mai bun loc de reacție. Faceți un lot mic cu 5-Bromo-1-pentenă și vedeți dacă produsul devine mai bun... albirea la contactul cu acetona indică în mod clar că produsul este diferit, dar în viziunea dvs. optimistă l-aș putea numi incomplet, prin urmare "coada" lipsește, așa cum sugerează ceea ce descrieți și explică o scădere mare a potenței. Ar trebui să utilizați fie 5-bromo-1-penten, fie 1-bromo-5-pentan pentru o îmbunătățire mai probabilă a calității. Nu sunt expert în acest domeniu exact, dar chimia are un anumit grad de sens pentru mine, deoarece mi se pare, de asemenea, neobișnuit ca oamenii să descrie greșelile lor de preparare într-un mod atât de reversibil. Cred că veți obține fie o potență mai bună decât cea actuală, fie nicio schimbare semnificativă, caz în care vă sugerez să nu o vindeți, deoarece problema este departe de a fi rezolvată.