Cred că întrebarea corectă este, care este cel mai bun loc în care să te duci odată ce ai D-Lysergic Acid Methyl Ester? Încercarea de a obține LSD din acesta ar fi la fel de contraproductivă ca transformarea diamantelor în grafit? Efortul nu ar fi rentabil, din punct de vedere economic, sau D-LAME este în sine superior în ceea ce privește calitatea experienței într-un mod în care obținerea LSD din acesta ar fi lipsită de sens?
Cercetările mele în acest moment au produs informații mai puțin fiabile cu privire la D-LAME, deoarece nu îmi este clar dacă utilizarea prevăzută este ca produs final (unii vorbesc despre blotters cu el) și dacă acesta este cazul, informațiile disponibile cu privire la doze, fie prag sau de dorit, nu sunt fiabile din punct de vedere tehnic și, în mod inevitabil, se vor confrunta cu inconsecvențe...
Dacă, totuși, potențialul său este cel mai bine atins ca precursor, care ar fi cea mai bună destinație (produsul final)? Care sunt căile de sinteză (stabilite sau propuse) care ar trebui luate în considerare?
Cum putem uni eforturile pentru a obține/confirma rezultate utile?
Vă mulțumesc frate