• Willkommen im Germany Teil des Forums. Denken Sie daran, dass das Posten von Kontakten (Jabber, Telegram, Signal und andere) zu einem permanenten Verbot führen wird! Wenn Sie sich entscheiden, etwas zu kaufen oder zu verkaufen, ohne ein Treuhandkonto zu benutzen und Geld verlieren, können wir Ihnen nicht helfen.

Mephedrone Sale Dead Drop Frankfurt am Main Căderi mortale în Frankfurt!

BioHackers

BioHackers
Language
🇺🇸
Reaction score
139
Deals
171

💦💧BioHackers

21192.jpg
Compania noastră este specializată exclusiv în picături moarte. Astăzi anunțăm deschiderea noastră în Frankfurt. Pentru a sărbători acest eveniment, oferim 10 dead drops cu 2 g de mefedronă pură (vom oferi mai multe dacă vor fi mai mulți doritori).

Pentru a primi o mostră gratuită, trebuie să fiți fie rezident BB, fie membru BB. De asemenea, trebuie să locuiți în Frankfort.

Dacă nu sunteți rezident BB sau membru al forumului, dar locuiți în Frankfort și doriți să încercați produsul nostru, plătiți 40 de dolari și vă vom rambursa după ce veți scrie o recenzie detaliată a modului în care ați primit produsul, cum l-ați folosit și cum v-a făcut să vă simțiți. Recenzia trebuie să includă o fotografie a produsului și o descriere foarte detaliată a întregului proces.

Important: "Dead drops" reprezintă cea mai rapidă modalitate de livrare a produselor către cumpărător! De aceea vă cerem să ridicați produsul și să lăsați feedback în termen de 1 zi! Dacă primiți eșantionul și nu ne mai contactați, veți fi condamnat și veți arde în iad. Tot ce vă cerem este să lăsați feedback!

Cu sinceritate, echipa BioHackers!
Magazin Dead Drop
Vezi articolul 769

VeNoMxXx

Don't buy from me
Resident
Reaction score
14
Am primit un eșantion de mefedronă foarte frumos ! am fost întârziat, dar totul a funcționat bine a fost ușor de găsit, dar bine ascuns ! foarte rapid și sevice client mare aswell ! mi-am luat omul meu pentru viitor pot doar recomanda ! 5/5 în toate punctele !