Orange Blue Alcohol MDMA Discuții: Alcool și MDMA

risk of significant side effects

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,751
Deals
666
Alcool și MDMA

Alcoolul și MDMA (ecstasy sau molly) sunt două substanțe care afectează sistemul nervos central (SNC) în moduri diferite. Alcoolul este un depresiv care încetinește activitatea SNC, în timp ce MDMA este un stimulent și un euforic cu o bază psihedelică care crește activitatea SNC. Atunci când sunt luate împreună, aceste substanțe pot avea interacțiuni complexe și potențial periculoase.

Un posibil mecanism de interacțiune între alcool și MDMA este că alcoolul poate crește absorbția MDMA în sânge, ducând la niveluri mai ridicate ale medicamentului în organism. MDMA poate crește, de asemenea, eliberarea anumitor neurotransmițători, cum ar fi serotonina și dopamina, care pot provoca un sentiment de euforie și de energie sporită. Cu toate acestea, multe rapoarte notează că euforia MDMA în combinație cu o cantitate mare de alcool își pierde "magia".

De asemenea, alcoolul poate crește toxicitatea MDMA prin alterarea metabolismului acesteia în ficat. Atunci când alcoolul și MDMA sunt ambele prezente în organism, ficatul prioritizează metabolizarea alcoolului, ceea ce poate duce la o acumulare de metaboliți toxici ai MDMA în organism. Acest lucru poate crește riscul de neurotoxicitate și leziuni hepatice legate de MDMA.

În același timp, MDMA poate masca într-o oarecare măsură efectul alcoolului, iar dacă pierdeți controlul situației (și acest lucru este destul de probabil), pe lângă cele de mai sus, se va adăuga o puternică intoxicație cu alcool și consecințele acesteia.

De asemenea, persoanele aflate sub influența alcoolului sunt capabile să ia doze mari de MDMA datorită unei scăderi a locusului de control al cortexului cerebral și a aceluiași efect de mascare din partea combinației. Acest lucru poate duce la o concentrație mai mare de MDMA în organism, ceea ce poate crește riscul de efecte secundare legate de MDMA, cum ar fi deshidratarea, hipertermia și sindromul serotoninic rar.

Unele dintre efectele secundare și pericolele asociate cu combinarea alcoolului și MDMA includ:

Deshidratarea: Atât alcoolul, cât și MDMA pot provoca deshidratare, iar atunci când sunt luate împreună, acest efect poate fi intensificat. Deshidratarea poate duce la o serie de probleme de sănătate, inclusiv afectarea rinichilor, convulsii și chiar deces.

Creșterea ritmului cardiac și a tensiunii arteriale: MDMA poate crește ritmul cardiac și tensiunea arterială, iar atunci când este combinată cu alcool, acest efect poate fi amplificat. Acest lucru poate duce la palpitații ale inimii, dureri în piept și chiar atac de cord.

Creșterea riscului de accidente: Combinarea alcoolului și a MDMA poate crește riscul de accidente, inclusiv accidente de mașină și căzături. Acest lucru se datorează faptului că ambele substanțe pot afecta coordonarea și echilibrul.

Afectarea cognitivă: Atât alcoolul, cât și MDMA pot afecta funcțiile cognitive, inclusiv memoria, atenția și luarea deciziilor. Atunci când sunt luate împreună, acest efect poate fi agravat, ducând la afectarea judecății și la comportamente riscante. S-a dovedit că substanța MDMA, relativ sigură (cu abordarea adecvată), în combinație cu alcoolul prezintă semne de neurotoxicitate. Să nu fie imediat vizibile, dar, în anumite condiții, pot crea terenul pentru probleme grave cu capul și mintea în viitor.
Aceasta poate duce la o serie de efecte secundare pe termen lung, inclusiv dureri de cap, anxietate, paranoia, depresie și tulburări de somn.

Este demn de remarcat faptul că toate efectele negative sunt dependente de doză și că trăim în lumea reală, unde oamenii combină adesea aceste substanțe. Dacă vă decideți să faceți acest lucru, vă rugăm să luați dozele minime de MDMA, să beți alcool slab (bere, vin diluat), să stabiliți limite clare cu băuturile (1-2) și, de asemenea, să beți apă (apa minerală fără gaz este chiar mai bună) în porții mici (este important) pe parcursul întregii călătorii.

De asemenea, folosiți această combinație cu prudență în locuri noi cu mulți oameni. Cea mai bună alegere ar fi un grup de prieteni, un loc familiar, o cameră cu acces bun la oxigen sau un spațiu deschis.

Având în vedere cele de mai sus, vă recomandăm să tratați această combinație cu mare prudență.

Last edited by a moderator:

M4nikM4rk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Îmi place să beau două sau trei beri înainte de a lua MDMA, pentru că îmi calmează anxietatea. Am avut parte de un rulaj prost și acum este o necesitate dacă vreau să trec de un vârf de cincisprezece minute.

Când am început să mă droghez, mi s-a spus să nu amestec NICIODATĂ aceste substanțe. Înțeleg că unii oameni nu știu când să se oprească și ajung să se supraîncălzească ca o cățea și să leșine în timp ce vomită peste tot, dar eu am un control destul de bun cu alcoolul. Sunt mai mult un entuziast al marijuanei.

Concluzie: Doar nu te îmbăta.