- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 46
Escrow este un instrument excelent în timpul tranzacțiilor, în special pentru cumpărători. Cu toate acestea, problema poate apărea atunci când cumpărătorii doresc să înșele vânzătorul. Atunci când produsul este expediat prin poștă, în caz de probleme cu finalizarea plății, există dovezi ale livrării pachetului, dar cu picăturile moarte, odată ce vânzătorul ascunde produsul, atunci când cumpărătorul vine să îl ridice poate contacta cu ușurință vânzătorul și să îi spună că pachetul nu este acolo și că poate cineva l-a ridicat deja, când nu este așa, iar el poate pretinde că nu va plăti pentru ceva ce nu a primit, atunci când va fi fericit să se drogheze cu medicamentele tale. Pot înțelege că, dacă există un moderator, acesta poate încerca să rezolve problema, dar dacă escrow-ul este un bot? Există alte soluții? Îmi scapă ceva în raționamentul meu? Sunt foarte interesat să găsesc o soluție pentru această problemă, escrow este un aspect fundamental dacă cineva care vrea să-și creeze propria credibilitate, dar, spuneți-mi paranoic, chiar trebuie să mă gândesc la fiecare mică problemă care poate apărea.