Ajutor cu sinteza amfetaminei

Cuci

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Salutări tuturor, am căutat forumul de ceva timp și, după ceva timp de utilizare a amfetaminei, aș vrea să încerc să-mi fac propriul meu. Dar am nevoie de ajutor pentru a obține toate substanțele chimice necesare pentru sinteză. Știu că pot obține P2NP prin intermediul oamenilor de pe forum, dar nu știu de unde aș putea obține lucruri precum acid sulfuric, nitrat de mercur etc.
Dacă cineva este dispus să își facă puțin timp pentru a-mi explica de unde pot obține toate materialele necesare și poate mai târziu să mă ghideze în sinteză, i-aș fi foarte recunoscător.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,899
Deals
1
Bună ziua!
Puteți utiliza acid fosforic în loc de acid sulfuric pentru a obține fosfat amforic.
Puteți cumpăra termometru cu conținut de Hg într-o farmacie și îl puteți sparge. Există o metodă de obținere a Hg(NO3)2 cu HNO3 și Hg. De asemenea, puteți căuta la "Listing" pentru a găsi orice aveți nevoie. Dacă mai aveți întrebări, întrebați-mă!

Madeinkorea

Don't buy from me
Resident
Reaction score
1
Îmi pare rău, am vrut să comentez aici:

Există diferențe semnificative atunci când se utilizează acid fosforic în loc de acid sulfuric în metoda de sinteză a amalgamului P2NP Hg/Al?
Este fosfatul de amfetamină la fel de bun ca omologul acidului sulfuric?