Cred că alcoolul va trage triprolidina împreună cu pseudo. De asemenea, dacă îl bazați, triprolidina se va transforma în ulei împreună cu pseudo și, desigur, va precipita împreună cu pseudo la gazare.
Eu însumi nu am făcut acest lucru pentru că întotdeauna mă asigur că iau pastile cu pseudo ca unic ingredient activ, dar cred că dacă faceți una sau alta, puteți obține cele două amine pe cont propriu și apoi să vă dați seama cum să le separați. Cineva a menționat într-o altă postare despre "smurf dope" a fost o culoare diferită, deoarece conținea antihistaminice. S-a sugerat că ar putea funcționa un produs de curățare clorat, adică tricloroetilenă? Aceasta va dizolva fie una, fie alta și veți putea filtra solidul.
Am petrecut mult timp căutând aceste proprietăți diferite de solubilitate pentru diferite ingrediente din compoziția pastilelor, atât active, cât și inactive. Acestea două sunt deosebit de dificil de separat una de cealaltă, se pare că nu pot găsi prea multe informații. Dacă nu reușiți să găsiți solvenții potriviți pentru a le izola, mă gândesc că dacă le transformați în ulei de bază și apoi faceți o distilare fracționată, aceasta ar fi probabil cea mai bună și mai simplă cale de urmat...
2,5 mg este destul de nesemnificativ în ceea ce privește impuritatea sau contaminarea în orice caz. 40 de pastile = 2,4 g de PSE și ~100 mg de triprolidină, deci, dacă sunt lăsate în produs, ar putea fi vizibile, dar mă îndoiesc că va fi o problemă...
Sper că unul dintre experți își poate da cu părerea.... Mi-ar plăcea o soluție sau orice sugestii pentru a rezolva această dilemă... pentru a putea face față unor probleme similare.
Succes,
o7